Het zijn krachtige dagen…..

30 Januari, mijn eigen verjaardag, mijn geboortedag 53 jaar geleden. Op Facebook kreeg ik van 53 mensen een felicitatiewens. DAT kan geen toeval zijn dacht ik meteen. 30 januari…Een dag die  in alle rust voorbij ging, zoals ik al jaren het liefst doe, met me myself and I, en ja natuurlijk wel ook met mijn lieve wederhelft. We verstopte ons dit jaar op Marveld in Groenlo in een wellnes bungalow.
Ik nam mijn nieuwe kijker mee, een combi van een spottingscope en een telescoop. Mooi om deze midweek alles eens af en in te stellen en te kijken wat ik er mee kan.

31 januari, bezoek van mijn geliefde familie, Kevin, Jessica en kleinzoon Jovanni. Een regelrechte feestdag!!! Echt waar, voor Jovanni omdat hij van het enorme bad kon genieten natuurlijk, maar voor mij omdat ik me kon omringen met mensen waar ik van houd <3 En wat ben ik blij met mijn schoondochter zeg! En al roept de hele wereld dat schoonmoeders en schoondochters nu eenmaal niet klikken etc etc, ik ben dolblij dat wij de uitzondering op de regel mogen zijn.

Vanavond na het vertrek van mijn familie ging ik naar buiten om onze volle maan van vandaag te zien, te voelen en te ervaren. De blauwe , rode  volle maan dus.. En ik dacht goh… rood wit blauw!! Hoe mooi kan je t hebben he!!!. Ik genoot van het volle maanlicht wat tussen de bewolking door breed uit naar beneden straalde. En ja hoor!!! Ik kreeg het zelfs zomaar voor elkaar haar door mijn telescoop te bekijken die ik ’s morgens had ingesteld . Gewoon ff lekker geswitcht dus van spotting- naar tele- scope , hahahah
En morgen??? Morgen is het 1 februari, Imbolc, een dag om vooral te denken aan de godin Brigid  vanuit het oud Ierse geloof waarin vooral de belofte van wat komen gaat centraal staat. Nou ik kan je vertellen dat bij mij alles bol staat van beloftes die nog komen gaan!!!!!! Teveel om op te noemen, maar als ik dan een poging mag doen???? Wat dacht je van ons Amerika avontuur? De nieuwe uitdaging die mijn lief op zijn werk aan gaat en waar ik volop van mee mag genieten? Of misschien NOG een keer oma mogen worden?

Ze schrijven op internet en in de social media dat er weer een window geopend is. PRIMA, ik stap mee door die nieuwe window, in vol vertrouwen en ga met liefde en plezier mijn toekomst aan. Ik geniet en ga mee in de flow, ik surf op de golven die me aangeboden worden. Privé zijn die golven bekend en vaak easy to ride, in mijn werk moet ik soms die balans nog vinden om de golven zo easy te nemen. Maar wat echt het allerbelangrijkste is….. ik geniet van de weg, van de ride, van het ervaren, van het lopen van mijn pad en dat ik er mag zijn in het NU en ik ben vooral dankbaar dat ik ben wie ik ben en de toekomst die voor me klaar ligt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *