3 Manen Project fase 1

Op deze laatste dag van de 1e supermaan periode kijk ik terug. Ik verzamelde heel veel puzzelstukjes van het geheel. Sommige dingen bleken een ander doel dan dat ik gedacht had. Zo bleek een massieve houten staf in delen verdeeld te mogen worden. En in plaats van oneliners op 1 power stick aan de buitenkant kwamen de onliners op de kern van allemaal plakjes voor aan een andere powerstick. Het gaat immers niet om de buitenkant maar om de kern he!!. Zo neem ik een aantal bijzondere krachtdieren mee in mijn verhaal.

Ik worstelde me door deze supermaan maand heen. Ik ben veel ziek geweest en heb enorm veel geslapen, maar het drakenvuur IN mij hield me overeind. Daarom dus ook 1 van de plakjes met de oneliner Dragon in rood. En al heb ik nog geen idee wat het precies betekend, maar Dragon diende zich vast niet voor niets aan. Ook hij zal de rol spelen die bedoeld is gespeeld te worden.

Ik maakte vlindertjes van plahdo klei, een klei voor kinderen die normaal altijd zacht blijft. Maar voeg je het vuur en de hitte toe van pure liefde, dan ontstaat er iets blijvends 😉

In die 1e maand heeft uil om me heen gefladderd, ongeduldig wachtend tot ook zij weer haar plaats in kan nemen in het geheel. Ze heeft er vele maanden op moeten wachten. Maar in de 2e Supermaanmaand zal ze haar plaats in het Universum gaan vinden en haar vleugels om het centrum heen slaan.

Een super moon power stick is aan het ontstaan en wordt langzaam gecreëerd. Nu nog in vele puzzelstukjes, toch voel ik de enorme kracht die zich langzaam aan het opbouwen is. Met mijn 3e oog, mijn geestesoog kan ik haar in volle glorie al aanschouwen.  De energy van 2017 is aan het afronden, tegelijk komt de energy van 2018 al druppelsgewijs binnen. Deze 3 supermoon verbinden deze energie van 2017 en 2018 zodat ze NOG krachtiger zijn dan ieder op zich.

En welke rol de wichelroede vorm nog gaat krijgen??? Ook daar ben ik heeel benieuwd naar! Want al zie ik de buitenkant al in haar verschijningsvorm, de inhoud is in vele delen nog niet duidelijk en zal nog veel gaan onthullen.

Misschien vangt de 2 tand als wichelroede de aardstralen op van moeder Aarde en verbind ze met het Universum wat centraal in de Universum cirkel vorm gegeven wordt door de orgonite ster met  de maansteentjes en in het centrum  de meteoriet. Veilig in de vleugels van Uiltje.

Mijn avontuur en creatie van 3 moons is nog in volle gang J
Morgen de 1e dag van weer een nieuwe supermoon waarin de afronding van 2017 EN de start van 2018 zijn speciale plaatsje heeft.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *