Energy

Afgelopen week met de vele sneeuwbuien heb ik iets bijzonders gezien, energy patronen…..

Om te omschrijven hoe dat er uit zag begin in in een hete zomer….. Ken je dat, als je boven een asfaltweg die trillende luchtlaag zichtbaar wordt? Dat is een horizontale laag en alleen zichtbaar onder bepaalde omstandigheden. Daar is het mee te vergelijken wat ik dus zag. Alleen deze laag boven een weg is een soort trilling die verder niet duidelijk in beweging is, of heeel traag misschien……

Het sneeuwde dus… dikke witte vlokken vielen in een traag tempo schuin naar beneden. ( regen valt bv veeeel sneller) Ik had een grasveld voor me omzoomd met bomen en kon zo dus helemaal opgaan in de vallende sneeuw tot ik niets anders meer zag dan vallende vlokken wit. Ze vielen nog steeds schuin omlaag, maar toch nam ik ook iets anders waar… Want het leek soms wel alsof de valrichting veranderde en geheel horizontaal werd. Tja, dat kan natuurlijk niet als we de natuurkundige wetten geloven he….. Maar ik ben nieuwschierig van aard, onderzoekend en wel in staat om natuurkundige wetten soms los te laten. Kwam het misschien omdat het  zo in de sneeuw kijken simpelweg meditatief werkte?? Ja…..ik ga er van uit dat dat zeker een rol gespeeld heeft bij wat ik waarnam. En tijdens het zo intens in de sneeuw opgaan merkte ik ook dat afstanden om me heen een andere betekenis kregen. Wat was 1 meter van me af? En wat wel 5 , of 10?? Op een meter of 2,5 a 3 hoogte boven het witte grasveld dreef een laag vallende sneeuw echt horizontaal, golvend, met miniscule kleine lichtgevende puntjes als inimini kleine explosies. Over het hele veld. Tot vlak bij me. Althans…. Zo leek het dus! Op een gegeven moment zag ik tegelijkertijd de vallende sneeuw in de schuine richting en de horizontale golvende laag als in een soort van kaleidoscoop. WOW wat was dat mooi en intens zeg. De 3D realiteit riep me echter en ik moest weer naar binnen, dit was dus afgelopen zaterdag.
Maandag sneeuwde het weer en dus bedacht ik me dat ik wel wilde weten of dit prachtige onnatuurlijk lijkende fenomeen er weer zou zijn. En dus ging ik naar buiten om te kijken. En deze keer hoefde ik niet eens zo meditatief in de sneeuw te staren want ik zag het echt meteen!!!!
Gisteren reden we met de auto door een nat Nederland, regen, regen , regen!! En in de buurt van Utrecht was het zo grijs en bewolkt dat het voelde als een dikke zware laag wolken die op ons neerdrukte. Niet echt mistig…. Maar GRIJS. En ja hoor…. Daar zag ik het ook!! Vol verwondering heb ik zitten kijken terwijl de auto voortzoefde over de snelweg en ik in de velden ernaast dus de horizontale golvende laag weer zag met zijn inimini kleine explosiepuntjes. Zou het misschien een auralaag van van moeder aarde kunnen zijn?? Of is dit de nieuwe energy die binnen is gekomen om de mensenheid te helpen in onze transformatie?

IK ga er nog eens op mijn gemak over nadenken en voelen………..

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *