TO BE OR NOT TO BE, that’s the answer I know…..

2017 was ENORM

2017 was soms afzien, intens genieten maar ook ziek zijn…. Maar bovenal vol liefde en levenslust, en op weg naar gezond! Met momenten van Meer naar Minder…..
Ik ging naar vele artsen en ging van heeeel veel medicijnen naar veeeel minder….. En daarna van heeeeel veel kilo’s naar veel minder, ruim 12 en 4 riemgaatjes verschil.
Ik trapte meer dan 3500 km weg op nieuwe pedalen…. En treinde er nog veeeeel meer om te genieten van ons mooie land. Mijn wereld werd GROTER en tegelijk daardoor zoveel kleiner 😉 Op al mijn tripjes ontmoette ik weer bijzondere mensen, sommige voor even, anderen die bleven…  Sommige in 3D en hier en nu, anderen tijdloos en in andere sferen…..
Familie ver weg en dichtbij in alle soorten en vormen breidde zich uit en ik genoot er van!! <3
2017 was in 1 woord omschreven ; Avontuur!!

En 2018?? Wat verwacht en hoop ik daarvan????

TO BE OR NOT TO BE, that’s the answer I know…..

Ik start het jaar met een bijzondere lezing van Elisabeth van Gelder over bovenstaande uitspraak. Iets wat diep in mij resoneert. http://www.eenheidsleer.nl/event-items/lezing-to-be-or-not-to-be-thats-the-answer-we-all-know/
En in september ons avontuur in en om Grand Canyon. Alles wat ervoor, erna, of ertussen ligt , in welke dimensie dan ook is er gewoon om te ZIJN, just TO BE

2018 I ám waiting for you <3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *