schrijversbloed

Het schrijven zit mij in het bloed…….. alleen komt er niet altijd uit wat in je bloed zit he!

Ik schreef al als jong meisje, in een dagboek natuurlijk zoals vele met mij misschien deden. Ik heb ze nog hoor, die dagboeken!!!
Toch waren er veel dingen die me parten speelden om me op een fijne manier te kunnen uiten bij dat schrijven. En zo kwam het dat ik stopte met schrijven dus.

Tot een jaar  geleden!!
Ik ontmoette een Soulsister, Elisabeth van Gelder. Schrijfster van het boek “Gelijk als Goden”. En ik kwam weer een stapje verder in het inzicht wie ik nu werkelijk BEN. En waartoe ik ben op Aarde ….. Tja, dat klinkt heel heftig en zwaar misschien, maar voelt voor mij dus verderlicht en ontspannen. <3
En vervolgens was daar het moment dat ik opnieuw ontdekte hoe fijn schrijven kan zijn.  Ik bedacht een manier die voor mij extra ondersteunend was en werkte. De nep tattoo’s met schrijfveer. En wat ben ik bij met deze tattoo’s zeg!!
Vanavond wist ik dat het weer hoog tijd was er eentje op te plakken. Immers ik sta aan de vooravond van weer een mega intens weekend.  Een weekend waarover je vast meer nog gaat lezen hier 😉

Voor nu dus eigenlijk alleen maar de vooraankondiging van wat gaat komen….. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *