Heeel verdacht ;-)

Een waarschuwing vooraf!!! Dit bericht kan misschien seksueel getinte gedachten opleveren. Wil je dat niet?? Stop dan NU met lezen en klik verder 

De overgang doet me goed! En dus zijn we op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Weekend je Londen en de vraag hoe hou je op peil wat zo recent en nieuw net ontdekt is he…….
Dus zocht ik op internet naar regels en richtlijnen. En dan lees je bv dat seks-speeltjes in Tunesië en Marokko verboden zijn!!! Heb je dus iets bij je wat daar ook maar enigszins op lijkt, dan ben je het kwijt en het haasje lees ik. Tja….. maar in de EU , en ook naar Engenland is het dus NIET verboden maar kan het wel heeel gênante situaties op leveren natuurlijk!!! Tja en daar hebben we natuurlijk GEEN zin in he! Op zoek naar creatieve oplossingen dus!!!
Dus zocht ik op internet naar de multifunctionele gebruiksartikelen  DE massage staaf voor pijnlijke spieren in nek en schouders bijvoorbeeld. En tja aangeboden door een grote erotische keten snap je wel dat dit heeeeel multifunctioneel is he. Netjes en discreet in een mooie zwarte doos kon het zo in onze koffer mee.
En daar sta je dan aan de douane toch peentjes te zweten of je eruit gehaald wordt en je in zo’n gênante situatie terecht gaat komen, met je antwoord al klaar natuurlijk wat heeeeeel onschuldig moet lijken!!! Spullen in de bak, jas uit, laptop ernaast, etc etc etc……. En ja hoor, de bak wordt er tussen uit gehaald. OEIIIIIIIIIII Het klamme zweet breekt me uit, in mijn hoofd oefen ik mijn uitleg zin nog een keertje, hihihihi Maarrrrrr het is niet de zwarte doos waar ze naar vragen, het is de tablet standaard van de Xenos die wel heeeeeel verdacht bevonden wordt!!!! Whahahhahaha en ja , natuurlijk krijg ik hem niet meteen open om te demonstreren waar deze toe dient, hahahhaaha hilarisch!!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *