Oogsten

Vandaag een volle maan, de oogstmaand.
En ja, jeetje wat valt er veel te oogsten voor mij deze ronde!!

Terwijl ik me toch echt voor had genomen hier minimaal 2x per week te schrijven, zie ik nu dat er sinds nieuwe maan  tot nu volle maan niet veel uit mijn schrijfvingers is gekomen hier.
Maar dat wil zeker niet zeggen dat ik stil heb gezeten of niets geschreven heb!!! Want ik heb de vingers blauw getikt hoor J Voor verschillende doelen.

Zo was ik bezig met een aantal vakanties en oefende ik in het maken van draaiboeken.….. Hoezo oogsten!! 😉
Weekendje Utrecht, weekendje London, Familie weekendje Groenlo, Cruisevakantie 2017 en zelfs al onze Amerika reis van 2018. En voor dat alles kan een hele hoop bedacht en uitgezocht worden. Heerlijk het internet afstruinen en me laten leiden naar bijzonder en niet alledaagse dingen, dingen die me steeds weer letterlijk verrassen dus. Prachtig wat er zo op mijn pad gezet wordt!

Ook was ik bezig voor zoonlief en zijn nieuwste artistieke project. Een korte film waarin Autisme een belangrijke rode draad is. En natuurlijk wil ik hem daarbij graag helpen en zijn er heel wat mails en berichtjes de deur uit gegaan dus. Onder het mom van “alle beetjes helpen”en “niet geschoten is altijd mis”. Zo schreef ik zelfs een berichtje aan Arnon Grunsberg omdat we ooit laaaaaaang geleden meewerkten aan zijn project “op vakantie met Arnon”. Om via foto’s mensen mee te laten kijken naar de ervaringen op vakantie met een Auti. En dat brengt me dan weer bij het oogsten, want JEEEEEEtje mina wat is die kerel van mij GOED bezig zeg!!! En ongelooflijk hoe dat knulletje van toen nu een Jonge artistieke filmmaker is die weet wat hij wil en waar hij voor staat. Trots dat ik aan zijn zijlijn mocht staan en wat randvoorwaarden mocht regelen om hem de ruimte te geven zich te ontplooien tot waar hij NU staat.

En dan even over een heel andere boeg….. Ik typte mijn vingers blauw in een zoektocht over internet. Op zoek naar antwoorden op mijn vragen mbt de overgang. Want JAAAA ik zit er midden in!! Alleen niet zoals de gemiddelde en standaard vrouw van 50. Natuurlijk weet ik dat ik hooggevoelig ben, veel oppik en intens leef. Maar wat me nu overkomt………. Daar snapte ik niets van. Hahaha……. Ik ontdek een andere en nieuwere vorm van seksualiteit en geniet daarvan. Bijzonder hoe breed houden van elkaar en van jezelf kan zijn zeg <3 Maar daar zal ik verder niet over uitweiden en het aan ieders eigen fantasie over laten wat ik misschien precies kan bedoelen 😉

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *