Ik ga verhuizen!!!

Nee nee…. Niet van huis er haard hoor, maar met mijn werk. In het kantoor gebouw waarin wij zitten werd het steeds leger, en dus mogen we een paar maatjes kleiner met kantoor  Dit komt door diverse reorganisaties en een aantal kleinere sub-locaties bv.
 
Verhuizen heb ik in mijn leven wel vaker gedaan…. Maar verhuizen met mijn werk? … NEE.
Kijk, verhuizen VAN werk is een ander verhaal, dan neem je alleen jezelf mee en begin je ergens anders gloedje nieuw. Vroeger kocht je dan bv zelfs een nieuwe blanco agenda #grijnzzz.
Dat gaat nu dus allemaal NIET op . Ook de bomvolle agenda gaat mee 😉 We tellen af!!! Nog minder dan een maand te gaan. Maar ik denk dat ik al zo goed als verhuisklaar ben hoor.
Gelukkig doe je verhuizen met je werk niet alleen natuurlijk. Want iedereen bij ons op kantoor gaat verhuizen. Ook de mensen die er alleen een soort van flexwerkplek hebben. Een hele verdieping die naar Horn verhuisd, Team Venray die natuurlijk in Venray blijven, en een flink aantal flexers die nog geen idee hebben wat het nu moet gaan worden. Gelukkig sta ik er niet alleen voor als het gaat om mijn werkgebied van thuisbegeleiding en krijg ik volop hulp van een lieve collega Elisabeth en heeft ook opruimwonder Dory me enorm geholpen toen ze tijdelijk bij ons op kantoor vervangend werk kon doen. Zo heb ik vandaag bv met mijn collega van team Venray heerlijk door het gebouw lopen “shoppen” wat we allemaal mee gaan nemen naar onze nieuwe kantoorruimtes. Tja…. Dat mag je natuurlijk niet iedere dag he!! Lijstjes gemaakt en briefjes geplakt. En het allermooiste schilderij in het hele gebouw van de muur gehaald en bij mijn bureau gezet!!
 
Langzaam raken de kasten leeg. Wordt er uitgezocht, opgeruimd en weggedaan…. Veeeeeel weggedaan! Net als bij een verhuizing van huis en haard hoort dat er hier ook echt helemaal bij. Terugblikken, keuzes maken, even stilstaan bij herinneringen etc etc. Zo vonden we bv een oude filmcamera van “voor mijn tijd” thuisbegeleiding. Ik nam de oude camera’s mee naar huis en bekeek de bandjes die nog te bekijken waren. De thuisbegeleiders maakte er een soort home video training mee binnen het werk bij cliënten thuis. Maar ook waren er opnames van vergaderingen en scholingen bij. Hoe mooi om te zien dat vragen zich door alle tijden heen blijven herhalen!!! En hoe mensen in teams toch steeds mee blijven denken en bewegen met wat er aan beleid wordt uitgezet.
 
De kogel is dus door de kerk, de (voormalige Vredes) kerk is verkocht en wij verlaten het schip 😉 NEEE niet het zinkende schip, maar het schip wat in ons binnen tuintje staat. En toen ik vandaag naar buiten liep draaide ik me nog eens om en keek naar het gebouw. Niet alleen heb ik daar alweer ruim 11 jaar gewerkt, ook kwam ik er vroeger toen het nog kerk was. Vooral voor kerst want dan was er zo’n mooie kerststal die een hele wand besloeg, daar keek je als kind echt je ogen uit!! En de liedjes die daar gezongen werden kende ik tenminste, en ik hoefde er niet te biecht. Een kerk waar je kon ontspannen. Ik kwam er graag!!! Dat gold toen, maar zeker ook nu nog. Want ik hou van mijn werk en van de mensen.
 
Never a dull moment dus bij ons op kantoor zo voor de grote MOVE.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *