Dolfijnen met zonnestraaltjes

Vandaag was een van de eerste echte zomerdagen en meteen ook tropisch warm met bijna 30 graden. Gelukkig was het mijn vrije dag en kon ik dus besluiten een slow down dagje ervan te maken. Een dagje waarop niets moet en alles mag. En dus ook een dag waarop ik me meer open kon stellen voor het contact met de spirituele wereld. Maar ik dus ook helemaal op kon gaan in creatieve energy. Voor mij gaan deze 2 dingen HEEEEL vaak samen J

Aan mijn verhaal van vandaag gaat echter iets vooraf……

2 Jaar geleden maakte ik uit speksteen een bijzonder huwelijksgeschenkje voor bijzondere vrienden.  3 dolfijntjes, papa, mama en baby to-come. En bij ieder beeldje voelde ik me verbonden met degene die erbij hoorde, mijn vriendin dus, de man waar ze mee zou trouwen en de baby die op komst was.

 

 

 

NU 2 jaar later wordt dat baby meisje van toen dus grote zus!! En hebben ze me gevraagd een dolfijntje erbij te maken zodat hun gezinnetje compleet blijft.  😉

Het kopen van de steen ervoor was al een verhaal apart! Ik bleef maar horen “duitsland”. Ja en ik woon dan wel vlak bij de grens….. maar koop mijn speksteen normaal wel in Nederland hoor. Ik besloot echter “te luisteren” naar die innerlijke stem en heb de steen voor deze dolfijn dus inderdaad in Duitsland gekocht. En wat bleek daarna het verhaal te zijn…….. Papa werd als klein kind door zijn opa the little German genoemd.

De steen bleef een aantal weken liggen, “opa” vond dat het de tijd nog niet was om eraan te beginnen. Tot vandaag dus!! En zo zat ik vanmorgen dus al op tijd buiten, in de schaduw van mijn party tent met een muziekje zachtjes aan zodat de vele vogels in de buurt niet overstemd werden. En terwijl ik aan de kleine scuptuur werkte voelde ik ook de energy van de kleine baby-to-come. Als een echte dolfijn voelde ik het tuimelen en draaien, spelen en lachen met zoooo veel plezier!!! En toen ik mama even appte in een korte pauze vertelde ze me dat haar kleine baby wel heeeeel beweeglijk was vandaag #grijnzzz. En terwijl ik haar berichtjes las op mijn telefoon hoorde ik op de achtergrond opa lachen. Ja het was GOED vandaag J En dus werkte ik na mijn korte pauze vrolijk verder.

Even na de middag werd het TE warm buiten, zelfs in de schaduw. En gaf de kleine baby spirit aan te willen spelen. Ik ging naar binnen en keek eens rond in mijn vitrinekastje vol met bijzondere schatten. En ik wist het meteen, de bergkristallen bal….. Dus gaf ik dolphin deze crystal ball en hebben we even gespeeld  En ik wist dus ook toen, die horen bij elkaar!! Ik weet nog niet precies HOE…. Maar ik ga het zo maken dat ze bij elkaar horen, elkaar in evenwicht houden…. En opa voelde ik instemmend knikken op de achtergrond.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *