23 maart mijmeringen en zielenverhaal

Mijmeringen en zielenverhaal…… In het licht en de energy van volle maan en eclips

Tja wat doe je zoal op een ECHTE vrije dag he? Ik besloot maar weer eens uitgebreid te gaan badderen! En wel ff super dus he, met muziekje, lavendelbadolie en een lekker drankje.
En terwijl ik lig te genieten in t warme water en omringd door muziek, komen de grote vragen langs…..
“Waartoe ben ik op aard” en dingen als levenslessen en levensdoelen zijn daar onderdeel van.
Inmiddels weet ik wel dat ik niet hier op aarde ben om anderen te helpen. Ja t MAG wel, als t zo langs komt… en er om gevraagd wordt, maar t is geen levensdoel voor mij in dit leven. Begrijp me niet verkeerd! Ik zorg ZOOO graag voor mensen dat ik heb moeten leren ook voor mezelf te zorgen. Ik help mensen ZOOO graag dat ik heb moeten leren dat ik niet iedereen kan en mag helpen. Ik heb moeten leren dat dit leven voor mij draait om MIJ. IK als onderdeel van EEN, van alles en iedereen.
En als ik zo e.e.a aan me voorbij zie schieten in emotie en gevoel schiet ik ineens omhoog. Ik MOET eruit!!! Ik MOET schrijven!!!
En terwijl ik nog even onder de douche sta zie ik heel helder een onderdeel van dat “waartoe ben ik op aard” voor ogen. Mijn zielenverhaal. Ik ben een ziel uit het oude Lemuria en was daar een priesteres uit “the inner circel” Met om mij heen zeer bijzondere en dierbare zielen als medepriesteressen en dienaressen. In dit leven heb ik al diverse van deze zielen mogen weder ontmoeten ( hartsvriendinnen en zielenmaatjes) en zelfs 1 ziel die na Lemuria gesplitst was mogen zien samenkomen in dit leven, in totale LIEFDE. Ik voel me enorm verbonden met hen. Allen brachten me levenslessen en prachtige ervaringen. De kring is nog lang niet compleet….. als dat al de bedoeling is? Maarrrr ik ben dan ook pas op de helft van mn leven he  Want ik wordt HONDERD, al zit in dan volgens zoonlief wel in een rolstoel met een indianentooi op
En terwijl ik de douche uit stap stuur ik ieder van hen uit die Lemuria zielenkring een portie liefdeslicht  Het kriebelt om te gaan schrijven…. Ff opschieten nu zeg ik tegen mezelf.
En dan zit ik achter mijn laptop en mijn vingers vallen over elkaar heen zo snel moet ineens alles op t scherm ( vroeger zou je zeggen op papier hahahahah) Tot ik ben waar jij nu bent als lezer…….. en dan wordt het ff stil…………. ( tijd om iets te drinken te pakken, en die veeeel te warme badjas over de stoel te hangen. Wat is t enorm stil hier zeg hoor ik mezelf denken……)
Mijn oog valt op het boek wat ik vandaag kocht…… Wereld ERFgoed
Oja mijn reizen en de vraag van gisteren…..
Ik ben vanmiddag via het boek de wereld over gereisd en ontdekte hoeveel van de bijzondere plaatsten ik al bezocht had. En ik kon opnieuw het contact leggen met moeder aarde en haar herinneringen van die plek, NET als toen ik er zelf was op een van mijn reizen. En meteen wist ik een deel van het antwoord op de vraag en ook dat deze gekoppeld is aan “waartoe ben ik op aard”. Want het ging niet alleen om herinneringen van moeder Aarde, ook om herinneringen van mijn ziel in andere levens. En twijfelend voel ik dat het antwoord op de vraag te maken heeft met het verbinden van “zielenankers”.
WAUW!!!!! Een golf aan emotie overspoeld me en dan weet ik JA, DIT is JUIST.
Niet dat ik het nu meteen SNAP hoor Maar ik voel wel heel helder dat t hier dus om gaat. En om de rest van het antwoord te onderzoeken reis ik gewoon nog ff verder!!  En voor ieder die t wil weten of horen, voelen of mee wil reizen in gedachte….. wordt vervolgd

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *