Gewoon omdat het KAN

Even een Resumee……
Na jaren van klachten en oplossingen via medicatie , die vervolgens niet werkten of me nog zieker maakte, besloot ik dat het roer om moest! Ik had een serie aan onderzoeken doorlopen in het ziekenhuis en de uitslag was: U bent gezond!!! Al slikte ik dus wel een handvol medicijnen iedere dag!! Gezond met maagmedicatie ivm niet werkende maagklep, reumamedicatie ivm de ziekte van Sjogren (auto-imuum), plastabletten ivm vasthouden van vocht in de benen, hartmedicatie ivm hoge bloeddruk door vocht in de benen en dan nog de pil.
Met die uitslag ( en een dikke knip geld) durfde ik vol van vertrouwen het “alternatieve circuit” wel in. Helaas is veel daarvan niet echt fijn vergoed door onze ziektekostenverzekeraars. Maar ok…..

Mijn zoektocht naar gezonder en beter begon bij Bioresonatie.
Ik at al een aantal jaren koolhydraat arm en geen vlees, nauwelijks suikers en zo veel mogelijk vers. Daardoor was de stap naar paleo eigenlijk maar klein. Ook bleek in de bioresonantie dat er een aantal intoleranties waren; melk, varkensvlees, tarwe, koffie en soja. Ohhhh vandaar dat ik de vleesvervangers dus van nature al liet staan dacht ik toen meteen!! Ik luister dus al best goed naar mijn lijf  Met de puntjes op de I in mijn eetgewoontes en de bioresonantie behandelingen durfde ik het ook aan mijn medicatie af te gaan bouwen, heel langzaam en voorzichtig stap voor stap. Met halfjes en grammetjes. Maar gestaag!! En daar sta ik dan nu na 3 maanden….

Ik heb mijn spartamet zonder meetrap noodzaak ingeruild voor een E-bike met meebeweeg noodzaak. Ik geniet van mijn fietstochtjes heerlijk buiten EN in beweging.

Een uitgebreide lange duur bloeddruk meting was aan de orde in april, en de uitslag was meerrrr dan veelbelovend!!! Dus kon ik verder met afbouwen!! Vanuit de bioresonatie maakte ik kennis met voedingssuplement MSM. WOW wat gaf dat een rust in mijn gewrichten zeg!!! Ik kon de reumamedicatie laten staan 
NU op DIT moment slik ik alleen nog maar de maagmedicatie en ½ tabletje chloortalidon( plastablet) ipv 2. GEEN pil meer, GEEN valsartan voor het hart, GEEN meloxicam voor de reuma maar een m.s.m.

Ik kook, bak en eet geweldig lekker, ik geniet van mijn fietstochtjes en ook van een glaasje wijn. Ik ben zelfs het lopen aan het opbouwen, van 500 meter, naar 1 kilometer en met tussenstops zelfs wel 3 km.
Iets wat men voor onmogelijk had gehouden gebeurd!!!… gewoon…. omdat het KAN <3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *