Van samen naar alleen!!

Geboren en getogen in gemeente Venray heb ik vandaag besloten om na ruim 54 jaar het Pielhazen en hazinnen land, de Peel te gaan verlaten. Ik ga me vestigen in Horst aan de Maas. De geboortegrond van mijn voorouders aan moeders kant in de vrouwelijke lijn. En dat sluit prachtig aan bij mijn keuze, het kiezen voor mezelf, het kiezen voor de vrouw E’Anna die ik ben tot in mijn diepste wezen. HOE diep dat gaat wil ik graag nog gaan ontdekken daar op dat nieuwe plekje.
Vanaf 1 oktober zal dat eerst tijdelijk in een klein Schattig chaletje zijn in Melderslo en van daar uit ga ik verder zoeken naar een mooi appartementje in Horst of een van de kerkdorpjes rondom om mijn nieuwe draai te gaan vinden. En ik hoop dat als ik het boeltje op orde heb daar ik een aantal van jullie mag verwelkomen op dat nieuwe plekje van Me, Myself&I
En ondanks de moeilijke kantjes en randjes aan dit hele proces loop ik toch ECHT wel met een enorme #grijnzzz vandaag en voel ik me blij vanbinnen. Mijn pad ontrolt zich voor mijn voeten en ik geniet intens van iedere stap, vol van vertrouwen maar natuurlijk ook met pijn in mijn hart voor mijn lief die me loslaat vanuit zijn liefde. We gaan er wel komen….. van samen naar alleen!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *