Stardust

Het is donkere maan vannacht….. SUPERRR donkere maan zelfs, want de maan staat heel dicht bij de aarde. En al zien we haar niet, haar invloed is energetisch gezien dus ook extra groot en sterk. En ja….. ik voel dat wel ja….. Na weer een enerverend dagje  fietste ik vanavond door het donker over binnenwegjes zonder straatverlichting naar huis en kon ik het maar nauwelijks voor elkaar krijgen mijn blik te werpen op het wegdek wat verlicht werd door mijn fietslamp. De donkere hemel met al die sterren trok zo hard aan me!!!  Dat ik toch steeds weer die blik omhoog wierp en vol ongeloof bleef kijken naar de mooie sterrenbeelden die hun inimini lichtjes lieten schijnen.

Na mijn opstart van de dag, mijn werkuurtjes op kantoor, mijn middag in  het Thermaalbad en vervolgens weer een uurtje Acu-Balance bracht mijn fiets me dus op t afscheidsfeestje van een zeerrrr gewaardeerde collega die van haar pensioen mag gaan genieten. Ik ben niet zo van de feestjes, maar ja, omdat ik deze zelf mee geregeld had EN omdat deze collega me erg na aan het hart ligt, kon ik er dus ook beslist niet wegblijven of het afdoen met een “sorry-maar-ik-kan–niet-smoes”.
En tja…. Door de Acu was ik dus wat later toen ik binnen stapte….. en ja….. dan sta je dus ff in de picture he, hahaha…. Maar of het dus echt daaaarrrr aan gelegen heeft???? Ik twijfel!!

IK denk dus met een grijnzz, een glimlach en een gek gezicht dat Acu-Balance dus gewoon stiekem wat stardust over me uitgestrooid heeft zo net voor vertrek. Gewoon omdat het weer een fijne sessie was zo op deze donkere maan avond. Of waren het de spirits die simpel e.e.a wat kracht bij wilde zetten op deze bijzondere avond ? Feit blijft dat ik na aankomst op dat feestje nogal wat collega’s sprak die me opzochten en me vertelde dat ik zo sprankelende….. er zo goed  uitzag weer…..  en hoe blij ze waren dat ik gewoon weer aan het werk was. Sommige weten van het proces waar ik in zit… anderen weer niet. Dus misschien kun je je de verbaasde blikken voorstellen toen ik vertelde over mijn besluit alleen verder te gaan en mijn voorgenomen verhuisdatum, en dat al dus in dat licht van de sterren, sprankelend en vol hoop en goeie moed. Met een zojuist bijgesteld innerlijk kacheltje en alle knopjes weer even in de goeie richting afgestemd bij Acu-Balance. Naaldje hier, naaldje daar, stickertje verdient in mijn oor wat mee naar huis mag etc ja, zekerrr ik voelde me opperbest!! Maar het is meer dan alleen die ene avond vanavond idd….. want ik ben blij met mijn keuzes en beslissingen. En ja… natuurlijk gaat dat gepaard met de rauwe randjes en pijnlijke plekjes die horen bij afronding en afscheid nemen. Maar het hoort ook bij het nieuwe begin wat aansluit bij deze donkere nieuwe maan!!! En naast de verwondering ben ik ook blij te weten dat de stardust in mijn aura opgemerkt wordt door de lieve mensen om me heen. Dat maakt het gemakkelijker te vertellen, te delen , maar ook om hulp te vragen waar nodig. Want JA, in deze fase weet ik maar al te goed dat ik het niet alleen HOEF te doen!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *