Addicted to social media

Vandaag fietste ik na mijn kantoor uurtjes heerlijk door de zomerse warmte terug naar huis. Voldaan dat ik lekker gewerkt had, maar ook al met mijn gedachte bij allerlei privé zaken en met muziek in mijn oren trapte ik dus de trappers rond, langzaam en genietend van gewoon het ZIJN in het moment.
Nu moet je weten dat als je spotify aan hebt staan en er komen berichtjes binnen dat je dat dus echt kunt horen door een soort van biemeltje ….. En ook moet je weten dat ik net voor vertrek met heel mijn hoofd en hart bij een bijzondere vriend was met een zilverblauw laagje ????…. Ik maakte me een beetje zorgen……. Dus had ik een appje gestuurd.
Dus ik zat op mijn fiets en had gekozen voor een slowdown fietstochtje. Dus ik ging traag met mijn voeten op de trappers rond, keek naar de paarden in de weide, naar de vallende blaadjes door de enorme droogte, een dikke vette libelle kruiste mijn pad. Ik weet nog dat ik dacht, goh wat een mazzel dat ik niet reageer op die processie rups met mijn minimaal 3 wekelijkse fietstocht heen en weer onder de eikenbomen door!! En toen dus dat biemeltje…. Ik trapte op de rem en ging in de schaduw van een grote brede eik staan. Ff checken he …. JA!!!! Antwoord van mijn bijzondere recent nieuw gevonden soulmate <3 Die lieve bijzondere Jelle <3 En zo stond ik dus append onder die eikenboom met de fiets tussen mijn benen geklemd. Hahahahha Wat moeten voorbijgangers wel niet gedacht hebben, hilarisch!! Kijk nou, een vrouw van middelbare leeftijd aan de kant van een fietspad, helemaal opgaand in de social media!! Addicted!!! YESSSS dankzij de noodkorreltjes gisteren ( met dank aan mijn acu-held) is de goeie ouwe Emmy weer ff terug, inclusief de humor en het lachen om mezelf!
Morgen weer een dagje ME-time en wellness!! Lekker op de fiets naar Thermen Berendonck
2x 45 km fietsen, bubbelen, badderen, dobberen, lezen en misschien ook wel weer schrijven. Deze keer gaat mijn schrijfblok mee dus!! Ben ik morgen dus weer een dagje offline #grijnzz
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *