Mijn bubbles in Universe

In de afgelopen weken heb ik behoorlijk lopen worstelen met mezelf, mijn Innerlijke IK, mijn hormonen en mijn fysieke lijf. Ik werd door een dierbare soulmate er aan herinnerd dat ik anders naar mijn Ik kon kijken in een bubbel van het ZIJN. Dat inspireerde me om hier ook creatief uiting aan te geven. Vandaag maakte ik mijn inspiratie werkstuk af.

Mijn eigenste Universum met daarin IK, in de armen van mijn beschermengel die me hoe klein en kwetsbaar ik soms ook ben er altijd voor me is en waar ik me veilig en geborgen kan voelen.

Links de open hand, om te ontvangen, maar ook om los te laten.

De Qi als symbool voor de levensenergy die ongeacht wat altijd stroomt al is er hier en daar soms een blokkade …… Net als Ohmmmm , het innerlijke punt van rust en stilte waar ik steeds weer naar terug kan gaan, de oorsprong.

Het sanskriet voor moksha/moxa, wat staat voor heel veel betekenissen, een er van is gedroogde bijvoet wat bij acupuntuur gebruikt wordt en je Jing energy een boost kan geven. Voor mij nu even niet nodig of verstandig, heb nu ff een overschot aan Jing ???? Maar het symbool staat dus bv ook voor de eeuwige circel en de bevrijding van de emotie uit die eeuwig durende kring, en ja die is dan weer heel herkenbaar bij momenten….

En last but not least, mijn logo voor E’Anna, mijn zielennaam, onder die naam schrijf ik mijn Blog. En deze blog draagt die naam omdat ik daar vanuit mijn ziel wil laten zien wie ik ben en hoe ik mijn leven beleef. Het logo wat ik ervoor getekend heb ik dus de schrijfveer die vanuit het spirituele de inkt laat vloeien naar het aardse.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *