Kijken wat er boven water wil komen …

Het lijkt wel alsof ik in de afgelopen weken veranderd ben van het water en maan meisje naar een vuur wezen. Zo enorm sta ik af en toe in vuur en vlam op de vele manieren die passen bij deze uitdrukking. En of het nu om de euforie gaat, de innerlijke felheid van het kacheltje inside  of het vuur in mijn sloffen waarmee ik mezelf er probeer uit te lopen en voor te blijven zodat ik geen domme dingen doe……. Het is al met al een verhitte strijd met vooral mezelf.  Ik zoek naar manieren mijn vuur te temperen. Ik ontdekte hoe ik met een watermeditatie invloed kan uitoefenen, maar ja….. kan onmogelijk halve dagen in bad gaan hangen he!!! Gekscherend zei ik tegen mezelf, stel je gewoon een ijsgrot voor om in te schuilen #grijnzzz of een koele zee vol water om in te zwemmen ????. Creatieve ideetjes genoeg he!! Oja…. Creativiteit, DAT helpt me idd ook, door de creatieve energy te laten stromen raak ik minder mezelf kwijt in de waan die de hitte soms veroorzaakt.

DUS bestaat dit weekend uit een nieuw creatief project, in Mozaïek, om te kunnen spiegelen, of mezelf gewoon af en toe onder te dompelen in dat denkbeeldige water terwijl ik mezelf recht in de ogen kan kijken. JA, !!!! GOED plan. Dank je wel creatieve ikke, ik ga er mee aan de slag <3

En dus ging ik de zolder op, op zoek naar bruikbaar materiaal. Ik vond een mooie lijst.
Tja…. En als ik al niet weer in een euforische bui was dan zou je het er wel van worden toch?!!
Samen met mijn lief liep ik in het centrum alle winkels af, op zoek naar mijn spiegelmaan die straks een belangrijke plek gaat krijgen in het geheel. In de 1e winkel werd ons gevraagd of ze me kon helpen….. Ja hoor!!! Zei ik, Ik zoek een spiegeltje, rond, van 10 centimeter doorsnee. Geen rare vraag dacht ik in een drogisterij. Nou ja….. ook DAT zal dan wel aan mijn euforische bui gelegen hebben, want ze keek me toch een partij moeilijk…. Ze keek me met grote ogen aan en zei ”nou…… dat is wel ERG specifiek!!!”

Misschien heb jij het al lezende allang geraden en begrijp je dat we winkel na winkel met lege handen naar buiten kwamen. Sommige spiegeltjes waren 3, 5 of zelfs 10x vergrotend, sommige domweg te klein OF te groot dus. En van sommige zag ik meteen dat ze niet “te slopen” waren voor mijn doel. Mijn lief had de moed al lang verloren en probeerde me te overtuigen concessies te doen. Maar daar wilde ik uiteraard absoluut NIET van horen zo midden in mijn puberale bui. Nee nee, als het niet ergens in de winkel hier ligt dan ligt t gewoon ergens anders was mijn logica. Tja zegt ie dus, dan ga je dus gewoon ff naar Taiwan. Nee antwoord ik meteen, dan komt Taiwan naar mij ????

De laatste winkel die we inliepen was de Xenos. Thuis had ik in de grote lijst gekeken hoe de verhouding zou moeten zijn, en dat deed ik met een blik soep van 10 cm doorsnee. Dus toen we een spiegeltje zagen wat aan bijna alle eisen voldeed (sloopbaar, gewone sterkte en misschien net ietsje groter??? ) zochten we dus naar een blik soep om de afmeting in te kunnen schatten en vonden een blik ravioli die voldeed Jaja …. Ik weet het….. Xenos heeft ook linialen enzo ????. Hmmm het spiegeltje bleek toch bij nader inzien ruim groter te zijn dan ingeschat zonder dat blik ravioli. Bijna had ik het terug gezet toen ineens een beeld voor mijn ogen verscheen van dat ene spiegeltje met een randje van Mozaiek. PERFECT idee!!!!!

En nu zit ik er dus klaar voor om te beginnen!! Kijken wat er boven water wil komen ????

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *