Middagje ziekenhuis…..

Tjonge jonge jonge zeg, hoe 5 minuutjes in gesprek met een arts je een hele middag kan kosten!!! hahaha gelukkig hoefde ik niet te gaan hooien zoals mij pa altijd zei 😉
 
Vroeg in de middag stapte we in de auto om naar ziekehuis Venlo te gaan dus. Ik zou de uitslag gaan bespreken van het polsonderzoek ivm vermoeden carpaal tunnel syndroom. En omdat het echo gedeelte van het onderzoek geheel nieuw is en alleen in Venlo sta ik dus in Venlo ingepland ipv mijn “thuisziekenhuis”. Ruim voor we via de A73 echter Venlo bereikte stonden we al stil in een enorme file. De stilstaande file werd langzaam een heeeeeel langzaam rijdende file. Maar ondanks de zeer ruime tijd die we ingepland hadden voor de rit naar Venlo stonden we om half 3 nog op ruime afstand van het ziekenhuis en was wel duidelijk dat ik de gemaakte afspraak niet netjes op tijd zou gaan halen.
 
Bah…. ik baal er altijd van als mensen te laat komen op hun afspraak, maar vind het nog veeeeel erger als ik zelf ergens te laat kom dus. Ik belde vanuit de auto naar de poli Neurologie om mijn verlate aankomst in ieder geval te melden bij de receptioniste aldaar. Ik kon op dat moment niet weten dat het niets uitmaakte want er werd me NIET verteld, “oh Mw maakt u zich geen zorgen de specialist loopt enorm uit met zijn planning”.
 
Er bleek net voor de brug een enorme vrachtwagen met 2 aanhangers op zijn kant te liggen, dwars over de middenberm heen blokkeerde hij dus aan beide kanten een aantal rijbanen. WAT een ravage zeg!!! Zover ik kon zien echter gelukkig geen gewonden. Nou ja, en rommel kan opgeruimd worden toch?! En wachtende mensen in de file leren geduld te hebben, hihihi 😉
 
Eenmaal in het ziekenhuis moest ik bij de poli ook nog een uur wachten voor ik aan de beurt was bij de neuroloog om de 1e uitslag te bespreken. Zoals verwacht was er met de echo en het EMG in de pols niets gevonden wat afwijkt of pijn/problemen kan verklaren. De pijn die het EMG veroorzaakte vond hij opmerkelijk en niet goed verklaarbaar. Hij gaf aan dat dat normaal niet het geval en de bedoeling is. Hij bood er zelfs zijn excuses voor aan. En dat vond ik dan weer opmerkelijk ???? Hij vroeg me of ik niet toch iets als pijnstiller wilde ivm de nog steeds aanhoudende maar wel minder wordende klachten en pijn. Hij gaf aan dat pijnstilling zou ontspannen en dat dat belangrijk was. Ik bevestigde dat ik dat idd wist en besefte maar dat ik andere methoden toepaste ivm ontspanning en pijnbestrijding en daar prima mee uit de voeten kon. Dat ik mijn best doe de juiste balans te houden en niet over grenzen te gaan en dat ik daar voldoende hulp bij krijg.
Voor nu is in ieder geval een scan van de nek aangevraagd, de oproep en de bijbehorende afspraak om deze te bespreken ontvang ik vanzelf. Afwachten wanneer dat zal zijn dus.
Nou en om dat alles te bespreken zat ik dus 5 minuutjes binnen.
 
Tot zover het ziekenhuisverhaal voor nu…..????
 
De terugweg kostte dus ook geruime tijd omdat de file gevolgen zich inmiddels over meerdere snelwegen verspreid had via op en afritten.
De middag is om!! En nu kan het aftellen naar een weekendje weg beginnen 🙂 Maar daarover later meerrrrrrrrr
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *