Aftellen naar weer een nieuw avontuur!!! Nog 3 nachtjes slapen!!!

De lezers die me een beetje  kennen weten wel dat Reis avonturen een rode draad in mijn leven zijn. Dat ik enorm kan genieten van voorpret en vaak al weken van te voren letterlijk aan het aftellen ben. Dat was deze keer anders…..

Maanden geleden boekte ik dit bijzonder weekendje weg om een traditioneel midzomerfeest te kunnen beleven in Tallin, Estonia. Natuurlijk begon al met het zoeken naar dit reisdoel de voorpret, en na het boeken volgde nog veeeeelllll meer voorpret door er vanalles bij te zoeken wat voor mij van waarde was. Aanvullende activiteiten ter plaatse maar ook achtergrond informatie , sagen, mythen en legenden.

Toch ging er de afgelopen weken met enige regelmaat de vraag door mijn hoofd of het allemaal wel door kon gaan. En ja, natuurlijk, we hebben een prima reis en annuleringsverzekering, dus dat geld dat kan me niet schelen hoor!!! Het is zeker niet alleen mijn nek en schouderklachten die deze onzekerheid brachten. Mijn wederhelft kampt namelijk al ruim 3 weken met wondroos in zijn voet. Dus na een periode bankafhankelijk, vele pillen verder en een voet die van normaal naar formaat ballon groeide en weer terug leek het allemaal goed te komen. Bijna had ik vorige week mijn 1e aftelberichtje geplaatst. Zijn kuur was op en hij zou weer aan het werk gaan, Nog snel ff 2 daagjes voor zijn vakantie zou beginnen. Ik moet zeggen dat ik het wel snap, niet ziek je vakantie in willen gaan….. maar ik had zo’n onderbuik gevoel….. van oeioei, is dat wel slim????
Helaas bleek mijn onderbuikgevoel juist, en na een weekend werken was de pijn maandag weer terug. Ach neem ff wat extra rust dacht hij…… ook nu kriebelde het in mijn onderbuik en ik besloot een extra kaarsje te branden. En ja hoor dinsdag op woensdag nacht werd duidelijk dat ie weer terug bij af was…… Opnieuw aan de bank gekluisterd met weer een nieuwe doos pillen.

En toch besloten we vandaag gewoon 100% vanuit vertrouwen vooruit te kijken en te beginnen met aftellen!!!! Nog 3 nachtjes slapen!!!

De incheck is gedaan, de instapkaarten geprint. En met een beetje freubelen heb ik zelf maar mooie geplastificeerde kaartjes gemaakt van de vooraf aangekochte Talglinncard
Morgen een halve dag naar kantoor, misschien de middag naar ons nieuwe wereldwondertje Matthew. Voor vrijdag staat dan inpakken op de planning, daarna een middagje wellness in Arcen en Acu-balance in de avond om optimaal klaar te zijn voor een uitgebalanceerd vertrek zaterdagochtend VROEG. We vliegen al om 6.30 dus…….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *