Home Alone

Home Alone 
Alleen thuis en even weer alle rust en stilte om me heen. Op de achtergrond het geluid van de draaiende wasmachine. Ik pak de draad van alle dag weer op. Huishoudelijke klusjes, boodschappen en dus de was die bijgewerkt moet worden. Straks ook de e-mails voor mijn werk bijwerken en morgen weer naar kantoor.
Ik kijk terug op een bijzondere week, vol van uitersten en toch een bijzonder mooie balans. En als afsluiting hiervan de afgelopen nacht een indrukwekkende droom waarin ik verhuisde naar een ander huis zonder grenzen, met een lift naar de vele dimensies en een tuin om opnieuw in te richten.
Genoten van natuur en vrijheid, al fietsend alleen met mezelf. En zooooooo veel water ~~~~~~ daar kan “mien mooder Moas” niet tegen op 
Het ontmoeten van mijn tweelingziel, niet voor het leven, wel voor heel even. Waarmee voor mij de toch al geliefde vlinder weer een dimensie erbij kreeg.
Maar ook de ontmoeting op de boot met Juf Heleen van Medemblik. Een kranige vrouw van 76 die ik niet ouder dan 60 had gegeven. Waarmee na een mooi en intens gesprek we samen vaststelden dat het niet erg is als je je eigen overtuigingen hebt, zolang je maar naar elkaar luistert en elkaar respecteert. ( En daarna toch Jezus verkiest boven al  en niet Maria, kon ze niet nalaten nog even te benadrukken, hihi)


Het weekendje met manlief, mijn wederhelft in het NU, samen genietend van wat het leven soms te bieden heeft. En je je dan mee laten nemen op die stroom. De zaterdag met hoge golven , de zondag als een kabbelend beekje. Het was intens genieten.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *