De overgang

Jaren geleden zeiden ze tegen me dat ik in “de overgang” was. Ik had immers last van iets wat op opvliegers leek……. Ze duurde alleen zo lang, soms echt uren aan een stuk. Toen begon mijn lijf enorm veel vocht vast te houden, en wat ik ook deed, of wat de artsen ook gaven, NIETS hielp. Ik ging naar de specialist in het ziekenhuis, een Internist die verstand had van zaken. Hij vertelde me dat ik waarschijnlijk een vorm van kanker had….. OF in mijn hoofd OF op de alvleesklier. 6 weken zat ik in spanning en kon ik het NIET geloven!!! En inderdaad het was NIET zo en ik werd gezond verklaard.
MET liters water in mijn benen en een te hoge bloeddruk, maarrrrrr gezond…. Met heel veel soorten medicijnen waar ik volgens veel artsen helaas niet zonder kon.

Dus ging ik naar Eindhoven naar het Medisch Biologisch Centrum en ging daar de molen in. Na ruim 500 euro wist ik dat ik een aantal intoleranties had en zette dus de puntjes op de I in mijn eetpatronen. En inmiddels een half jaar verder en een kilo per maand minder kan ik zeggen dat mijn bloeddruk OK is en het vocht in mijn benen minimaal. Ik eet 90% Paleo!!! Geen tarwe, lactose en soja, nauwelijks suikers en koffie en 90% vegetarisch. Mijn medicatie tot het minimale afgebouwd. Zo ben ik dus ook gestopt met de pil en was ik meteen na het stoppen weer iemand van de klok. 28 dagen en meteen in de 1e maand al gelijk met de maan.. Zo regelmatig dat ik afgelopen periode dus zelfs even dacht zwanger te zijn toen de klok afweek van het maanritme. Ik heb geen last van opvliegers, ik voel hoe ik in mijn natuurlijke kracht sta. Ik groei en bloei en voel me OER in de 3e levensfase waarin ik beland ben. Ik ervaar de omwenteling naar een nieuwe tijd met eigen mogelijkheden en kansen. En ik geniet ervan met volle teugen.

Life is Beautifull 
I love the life I’m living, I live the life I’m loving

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *