Orgonite Dolfijn Piramide & Chakra ronde piramide

Een aantal maanden geleden kwam dus Orgonite op mijn pad. Ik las van alles en verzamelde nog meer….. En na de bijzondere 1e ervaringen van afgelopen maandag nam ik me voor vandaag weer aan de slag te gaan. Toen ik vanmorgen merkte dat dezelfde zeer hoge trilling in mij aanwezig was wist ik dat het een goeie dag zou worden.  Ik heb vandaag in laagjes gewerkt zoals je kan zien aan de fotoreeksen. Daardoor kon ik het spreiden over de dag en op mijn gemakt de Orgonite haar werk laten doen.

De dolfijn Piramide is voor bijzondere vrienden in Italië. Ik maakte voor hun huwelijk al speksteen dolfijntjes, zo ook voor hun 1e kindje , een dochtertje . Nu de 2e onderweg is komt er niet alleen een 4e speksteen dolfijntje bij maar dus ook deze familie Orgonite Dolphin Piramid. Met bovenin een Larimar steen ( ook wel dolfijnensteen genoemd) in een zilveren spiraal. Eronder een dolfijn van glas, op iedere zijde een zilveren dolfijntje en eronder kleine blauwe edelsteentjes.

De Chakra ronde piramide is opgebouwd uit laagjes met edelsteen donuts en edelsteen split.
In de top een knikker van Amethist en amethist edelsteentjes eromheen, daaronder een donut en split van Sodaliet, Donut van Jade en split van groene aventurijn., donut en steentjes van citrien, Oranje Jaspis donut en split en onderop donut en steentjes van vuuragaat.

Van een restje maakte ik nog een mini powerbuster met een koperen spiraal gevuld met Toermalijn en er om heen bergkristalletjes

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *