5 november 2014 , volle maan energy

 foto van Emmy Sijbers.

Bijzonder hoe deze volle maan van donderdag me nu al heeft “gevangen” In alles trekt ze haar aandacht van me naar haar toe. En als ik op een rij zet wat er dan allemaal voorbij komt sta ik zelf stomverbaasd van wat er dan bijeenkomt. Dit kan niet anders dan een volle maan portaal energie zijn!! Een transformatieportaal.

6-11-2014, 23.23u volle maan

Numerologisch: dagenergie 6, liefdevolle energie,
23.23 engelengetallen
23.23 uur

De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan.
3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

Tzolkin:

dag 7 uit een serie van 10 GAPdagen/poortdagen
Tijdens deze poortdagen zijn de sluiers dun en zijn we extra ontvankelijk voor de kosmische energie. Zorg goed voor jezelf, open jezelf voor wat zich aandient en wees erop bedacht dat deze dagen heel intens kunnen zijn. Je krijgt enorme kansen om veranderingen in jezelf te bewerkstelligen en daarmee een verandering in de wereld te brengen. We leven in een tijd waarin we linksom of rechtsom gedwongen worden te transformeren naar een nieuw bewustzijn.

Gele mens op KIN112, toon 8 in wavespell rode slang

“Ik harmoniseer om te beïnvloeden, wijsheid modellerend. Ik bezegel de verwerking van vrije-wil. Met de galactische toon van integriteit. Ik ben geleid door de kracht van intelligentie. Ik ben de galactische activatie poort. Kom binnen…”

In het Rode Slang wavespell word je uitgedaagd om vanuit een hoger perspectief naar de taal van je lichaam ( het basale lagere) te kijken en er werkelijk naar te luisteren. Wat heeft jouw lichaam je te zeggen? Versta je de taal van je lichaam en versta je de kunst ernaar te handelen, dan kun je net als de slang oude huid afwerpen en jezelf vernieuwen.(transformeren)

Maanfase:

Jachtmaan, transformeren
Godin die bij deze maan hoort is
•Nocti-Luca of Divinia, Maangodin en godin van de jacht. In Wicca wordt ze Diana of Dianic genoemd. Haar boog staat symbool voor de wassende maan. Ook zij transformeert . Meestal ziet men haar in de volgende volgorde: Maagdelijke maan- beschermende maan- jager die dood.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *