3 september 2014, start nieuw boek, Godinnen in Maanlicht

Hoeveel toeval kan in iets zijn…. in dit Maya jaar van de solaire maan. Een prachtige opdracht en uitdaging ga ik aan. Met mezelf. Ik ga in t aankomende jaar met hulp van de maanfases en energieën de verbinding maken met de godinnen splinters in mij en ze met elkaar laten versmelten. Ik ga t dus niet buiten mezelf zoeken maar IN mijzelf. En als afsluiting van een bijzonder jaar zal ik volgend jaar november een ceremonie voor mezelf doen in de oude Mayastad Tulum waar ik de verbinding kan leggen met de moedergodin uit Lemuria. Van het nu terug naar waar het voor mij begon, als dienares in de innercircel van deze moedergodin. En wie weet ontstaat zo mijn 2e boek

En terwijl me dit steeds duidelijker wordt en ik t in woorden probeer te vatten rollen de tranen over mijn wangen. Ik ben weer dankbaar voor alles wat mag en kan komen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *