Tranen

Mooi hoe tranen van angst en verdriet zo eenvoudig ineens tranen van geluk kunnen zijn……

Bizar weer…….. Eind van de maand gaan we een midweekje naar Portugal. Naar de Algarve. En terwijl ik aan het surfen was naar leuke dingen daar en maps aan het bestuderen  om al een beetje wegwijs te worden, waar ligt de luchthaven, hoe zouden we kunnen rijden naar ons appartementje, wat is een mooie route etc etc Terwijl ik dat dus deed werd ik steeds teruggetrokken naar een klein stukje maps aan de kust onder Porto. Ik had al gezien dat daar een natuurgebied lag, Formosa. En dus zocht ik naar eventuele dagtochtjes daar. Al wat ik vond was birdspotting en prachtige natuur……. Een beetje teleurgesteld was ik wel eigenlijk…. want die aanblik op maps van dat smalle weggetje daar gaf me de tintels en kriebels over heel mijn lijf om vuurwerk te veroorzaken in mijn kruin. En die natuurgebied trips klopte er niet bij………

Een lieve vriendin kwam recent op kantoor even langs, (zij komt daar in Portugal ook vaker. Heeeel vaak zeg maar gerust, haha) en dus vroeg ik haar naar “dat weggetje”. Ze zou thuis samen met haar wederhelft eens kijken! Ik kreeg een zeeeeer uitgebreide omschrijving van heel veel leuke dingen en precies hoe we er konden komen. Maar helaas…… niks over “mijn weggetje”……..

Vanavond zat ik na een moeilijke emotionele dag op mijn eigen stekkie aan de bar en bedacht dat ik hoognodig positieve energy nodig had . En dus is vakantievideootjes kijken dan een super goed plan . Toch?? Voorpret en genieten van een vakantie -to-come. En als 1e filmpje klikte ik dus DEZE aan. Meteen bij de eerste beelden waren daar weer de tintels, de tintels die me vertellen dat er “ïets”bijzonders is…… Een signaal, opletten!, hier moet je zijn, even aandacht aub, etc etc en het vuurwerk in mijn kruinchackra. Met een smile die bijna niet meer op mijn gezicht paste stuurde ik het filmpje door aan mijn vriendin, met de vraag, weet jij heeeeeeel misschien waar dit is??
Ja je raad het al he!!! Dit is dus “mijn weggetje” Ik weet nu waar het ligt! en natuurlijk wordt dit een bijzonder doel in onze korte vakantie daar.

Dank je wel lieve spirits, gidsen en allen meer……
You made my day!!!
  

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *