Over pizza enzo…

Wow WAT een dag!!! Eerst druk op het werk met alle nieuwe dingen en collega’s en toen om 2 uur als een speer naar huis voor soep en pizza service voor de filmploeg. Nog even genieten van een super enthousiaste jonge crew en cast.
En met name de pizza werd werd heel bijzonder ontvangen #grijnzzz Midden in haar verhaal viel de actrice in een “PIZZA!!!” gevolgd door de hongerige stilte… hahahaha Superrrrrr Geweldig. En terwijl ze met de hele bubs in een koud en donker bos wederom iets moois creëren, denk ik na of ik wel alles in huis heb voor een doeltreffend ontbijt voor eenieder voordat morgenvroeg ieder zijns weegs weer gaat. alhoewel…. morgenVROEG???? misschien eerder rond de middag zal zijn, want dit is dus nachtwerk he  ach….. als er maar koffie is he……

Gaande weg al dat gemijmer besef ik ook dat manlief weer gaat werken en zoonlief morgen ook zijns weegs gaat….. en ik de aankomende 5 dagen ALLEEN ga eten. Hmmmm , tijd om de kerstzalmzijde uit de vriezer te halen en op zoek te gaan naar bijzondere receptjes  en als ik dan even fantaseer zonder officieel receptje denk ik aan verse spinazie met een restje knoflookgekruide cremefraice met zalm en een frisse salade , jammieeeee!!!

Maar voordat het etenstijd is morgen eerst nog ziekenhuis, kapper en werken op de agenda. let’s Gooooooo for it  !!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *