Lionsgate 8-8

Vandaàg geen veelzeggende spreuken, plaatjes of fotootjes die ik maakte maar slechts woorden. Woorden die wellicht wel tot de verbeelding spreken…….. woorden die misschien duidelijk maken hoe belangrijk ook deze dag weer voor me is.
De dag startte onstuimig, in- & outside. Niet alleen voor mij maar in ons hele Universum, op alle maar denkbare lagen woed de energetische storm. Ik probeer dus ook om zoveel mogelijk in het oog van de storm te blijven. In het oog waar de stilte weldadig aandoet. En waar ik dicht bij mijn kern van ZIJN kan blijven.
Als je nu denkt dat ik dus stil in een hoekje thuis bleef vandaag heb je het mis.
Deze bijzondere 8e augustus riep me naar buiten!!! Tegen de wind ik fietste ik naar Deurne waar 2 dingen op we zouden wachten. En idd!!! Een dierbare vriendin die ik na zooo lange tijd weer even kon omarmen. Ze vertelde me haar verhaal van afgelopen jaar…. ja…. WAT een herkenning hoe ook zij de storm doorstaat en mee gaat in de torenhoge versnellingen die energetisch ontstaan. En zo volgen we het pad dat ons getoond wordt. Een pad waarin afscheid nemen en loslaten centraal staat, maar zeker ook het steeds weer ontvangen van hoop, gelòof en overtuiging via pure liefdes energy vanuit de totale eenheid van ZIJN. En ja…. natuuurrrrlijk mag je dit gezever en gezweef vinden. Als je maar probeert dat te vinden vanuit het respect voor mij als jou medemens ????
Behalve mijn ontmoeting met Eli was er ook de drumcircel. Ik legde mijn lijntje mee die Moeder Aarde rond ging. Dat voldeed voor mij ????
Ik had gedacht een andere sfeer te vinden op de beurs daar vandaag. Een van gelijkgestemden… Een van liefde en eenheid. Helaas moest ik al snel na binnenkomst vaststellen dat het niet zo was als ik verwacht had. Een gedeelte van de mensen die er rondliep ziet zichzelf als de wakkere/de wappie en hebben de overtuiging meer en beter te weten dan de domme slapende meute. En zo wordt er veel met de vinger gewezen naar elkaar door de wakkere wappies en de slapende schapen…… De verdeel en heers techniek werkt daardoor steeds beter, de mensheid wordt tegen elkaar uitgespeeld, zelfs binnen wat men gelijkgestemden noemt. Er is een stemmetje in mij wat me iets anders verteld…. En dus zoek ik verder naar wat werkelijk bij me aansluit, waar ik me thuis voel en waar ik samen de eenheid mee kan creëren die nodig is op die andere lagen. Om samen de stormen mee te doorstaan. Gelukkig heb ik er al een aantal gevonden ???? ❤
Na mijn korte bezoek aan de beurs in Deurne paste ik mijn voornemens aan en ging NIET naar Venray om nieuwe “gelijkgestemden” te ontmoeten, maar zocht ik mijn weg in Moedertje natuur. Ik zwierf door de bossen en eindigde op het terras in de tuinen van Toon Kortooms. Ook deed ik daar weer nieuwe inspiratie op voor in mijn eigen stukje moeder Aarde tuin en mijn idee daar een buiten-huiskamer te creëren.
Ja….. het was een enerverende dag, maar ja…. Wat wil je ook op 8-8 he, Een nieuwe maan die de opening van weer een leeuwenpoort versterkt. Dat geeft een boost aan leeuwen energy die maakt dat ik het liefst een strijdkreet in gebrul ten gehoren zou willen brengen. In plaats daarvan ga ik opnieuw naar die kern, dat oog van de storm, de diepe stilte en bereid me voor op wat nog allemaal komen gaat.
Lieve lieve lezer…. Weet dat je altijd ELKE vraag aan me stellen mag……. Of het antwoord je gaat bevallen kan ik niet beloven…. Maar vertrouw erop dat echt alles goed gaat komen…..
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *