De laatste loodjes…. En ja…. Ze wegen spreekwoordelijk ZWAAR

Mijn spieren reageren  loodzwaar met alle gevolgen van dien. Ik zal je de details besparen… oeffff

Vandaag kon mijn fysio daar gelukkig wel e.e.a in betekenen al voelde dat niet echt heel fijn op de pijnbank bij hem, nog een OEFFF. Hij gaf me een goed advies wat ik meteen opgepakt en uitgerold heb natuurlijk. Morgen een extra sessie acupunctuur en vrijdag nog een keertje Fysio massage. Het zijn echt fantastische hulpverleners die samen met mij het onderste uit de kan weten te halen in de loop naar mijn verhuizing. Mijn eigen plekje, mijn Zen rustpunt wat ik daar kan en mag gaan creëren!! DE plek waar vrienden mij kunnen ontmoeten in verbinding maar waar ik ook als dat gewenst is de wereld buiten kan sluiten.

En ja…… de laatste loodjes zijn dus LOODzwaar……

Maar OEFFFF wat zal ik me op enig moment op dat nieuwe plekje vederlicht mogen gaan voelen!!!! En JAAA ik weet wat ik in het verschiet heb liggen. Ik kijk terug op 2 zware jaren…. Met het einde van een zwervende periode in zicht. Al bracht het afgelopen jaar bij de familie Linders wel al veel vreugde ook. Klein maar fijn waar ik kon en mocht wonen ja.

En wat heb ik naast mijn eigen traject veel geleerd van de wereldwijde maatschappelijke situatie!!!! Wat heb ik een boel enorm mooie nieuwe mensen leren kennen zeg!!!!! En niet alleen nieuwe… Nee Joh…. Er kwam zelfs een oud buurjongetje langs die allang geen jongetje meer is natuurlijk maar waar ik wonderlijke overeenkomsten mee lijk te hebben ook….. over licht enzo gesproken, hahah

Voor nu geniet ik deze avond nog even van muziek in mijn oren…. Nee geen klosje leeggehaakt vandaag!!! Unalome en lotus halverwege dus ja (1.25m)…… zeker nog ruimte voor Ohm ook in dit ligbeddek.

Welterusten voor vandaag, morgen weer een nieuwe dag!!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *