Maan Amethist Geode

Zo’n jaar geleden begon in mijn hoofd en hart mijn nieuwe huisje vorm te krijgen. Een van de dingen die me al heel snel helder voor ogen stond was een geode met een duidelijk voorkeur voor Amethist. En dus ging ik op zoek….. maar gaf na wat maanden eigenlijk de hoop op… ECHT onbetaalbaar voor mijn budget!!! Ik liet het los en zocht niet meer.
Tot vandaag…….
Gisteren liep ik in Horst voor het eerst een werkelijk waanzinnig mooie winkel binnen nadat ik in de etalage een kleine lotus zag waarin een kaarsje kon. Preciesss wat ik zocht voor mijn Hindu Godin van geluk met haar lichtje. Wowww manifesteren noemen sommige dat he!!! En terwijl ik nog even genietend door de winkel liep zag ik een hoek vol met Geodes. Sooo heee wat mooiii En ja waar ik de prijsjes kon lezen kwamen ze overeen met waar ik eerder het afgelopen jaar bij uitgekomen was. Vooral een geode op de grond die op een bijzondere manier de vorm van een maansikkel had, zo mooiii. Omdat ik door rugklachten niet kon bukken keek ik er vol van liefde alleen van dat afstandje naar. Dus opnieuw dacht ik dat het niet in mijn bereik lag….
Maarrr…… dat pakte vandaag anders uit!!!
Op kantoor had ik vandaag weer hulp van een lieve bijzondere en dierbare collega. Ik vertelde blij en trots dat ik mijn lotuslicht gevonden had en dat ik haar het bijzondere winkeltje graag in mijn pauze wilde laten zien. Dus wandelde we in het zonnetje er tussen de middag naar toe. We liepen samen genietend het winkeltje rond. Heel even hield ik een chackra ketting vast. De mijne ben ik kwijt sinds een paar weken. Loslaten he…. ander verhaal iig, hahaha Maar deze nieuwe als vervanging wellicht??? Uhmmm nee, toch maar niet, te duur 15 euro en dus liepen we door en kwamen langs de geodes. In een opwelling vroeg ik haar om ff voor me te bukken en de prijs op de amethist maan geode voor te lezen. Wowww ik sloeg achterover van verbazing. Ze tilde hem van de grond en ik zag waarom deze bijzondere geode anders van prijs was. Er zaten wat onvolmaaktheden in, breukjes … en ik voelde de diepe overeenkomst met mezelf en mijn lidtekens. En zeg nou zelf…….. IK voel me een mooi mens MET mijn onvolmaaktheden dus niet gek toch hoe sterk ik me verbonden voel met deze maan- amethist geode. Vanmiddag even in t zonnetje, vannacht in maanlicht, ze hoort bij me en verhuisd met me mee strakjes naar mijn nieuwe huisje ♡
Amethist:
Haalt kalmte en innerlijke rust in je huis. Voor rust en balans.
Amethist is een paarse kwartssoort. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. … Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).
De amethist is de edelsteen van de sterrenbeelden vissen en waterman.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *