Hand in-hand….. een nieuw project!!

Hand in-hand….. een nieuw project!!
Gisteren zag ik ze ineens… de handen in mijn steen. zoals Peter Hendriks al zei; Een mooie zachte zandkleurige Braziliaanse Steatiet. De bewerkte steen met haar kleur zal geheel aansluiten bij de handen die ze zijn.
Dit jaar zijn wij 25 jaar getrouwd, Mijn wederhelft en ik, Samen en in vrijheid, zonder elkaar TE zeer vast te houden is er een geven en ontvangen, een voor elkaar zorgen. Dat is wat de handen die ik zag vertellen. Houden van in vrijheid. Verbondenheid in Liefde.
Dat is wat deze handen in steen laten zien en vertellen. Benieuwd of het me lukt er DAT ook uit te laten komen……… te laten zien…..

Ruim 2.5kg speksteen ligt me te roepen…….. Ik wil ermee aan de slag, en avond aan avond kijk, voel en tast ik af…. wat erin verborgen ligt…… En vanavond ineens “zag ik het”. Dus haalde ik haar uit de kast en keek! En ja hoor, ik zie wat er in verborgen zit. Nu aan de slag met de uitdaging eruit te halen wat erin zit…. morgen …… stap voor stap….. 

En dan ineens zie ik het….. het zijn 2 linker handen!!! Goh…. wauw

Dolfijn kijkt toe hoe ik werk aan de handen. Heerlijk in het zonnetje achter glas. Nu verdienen mijn handen weer even rust

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *