Feng Shui

Boggerd 17, Veulen

Ja…… dat wordt mijn nieuwe adres!!!!

In mijn hoofd ben ik al maaaanden en maaaanden bezig met het inrichten van mijn nieuwe huisje. Zo kocht ik van alles wat ik vanuit hart en ziel zag ontstaan maar dan in aanbiedingen. Ik ben dus volop aan het creëren geweest in my mind. Tja…. En hoe dat uit gaat pakken??? DAT is de verrassing.
NU kwam recent een oud Chinese methode op mijn pad dus… Feng Shui… een manier om balans te creëren in woon en leef omgeving. En tja….. balans… wie wil dat nou niet he!!!??? Zekerrrrr in deze tijden!!!

Ik weet hoe enorm gevoelig ik kan reageren op accupunctuur…. Op het stromen van de CHI energy en hoe enorm goed ik kan voelen wat een naaldje doet zodra het geprikt wordt volgens die oude Chinese methodes. Het past dus echt bij me….. En dat sluit aan op mijn wens in een deel van mijn huisje straks dus ook die oosterse sfeer te creëren. Niet perse alleen Chinees hoor, ook Boedha en andere facetten krijgen hun plekje in het geheel. Ik zie wat een jaar met regelmatig accupunctuur voor me gedaan heeft en ik ben er van overtuigd dat als ik dat door kan trekken in mijn leef en woon situatie me dat alleen maar ten goede zal komen. Toen kwam die superrrr moooie encyclopedie op mijn pad. 400 blz Feng Shui. En zie hoe daar weer spontaan een nieuw projectje geboren wordt!!!!

Ik ga dus toetsen aan deze prachtige oude methode wat er door mij intuïtief al juist gekozen is mbt de inrichting en keuzes in mijn nieuwe huisje. WAT mag er anders? WAT kan er beter in balans? Maar vooral WAT KLOPT ER AL???

Ook heb ik bijzondere zaden besteld gisteren, om met mijn groene vingers de energy te laten stromen en zelf de voor mij gewenste planten te laten groenen vanuit hun kern, het zaad. Ik ga er vast een heleboel overhouden om uit te kunnen delen aan wie dat graag wil ontvangen!!!

En straks ….. in mijn nieuwe huisje…. In mijn nieuwe balans….. in dat wat dan IS….. ga ik je graag ONT-moeten ???? in vrijheid <3

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *