Over sauna’s, energy en symbolen, deel 2

1 februari
De 1e dag van weer een heel nieuwe maand in een nieuw levensjaar, vandaag meer over sauna’s, energy en symbolen

Om mijn geboortedag op een wel heel relaxte manier te kunnen gedenken en vieren zat ik dit hele weekend dus in een heerlijk wellness huisje met sauna en jacuzzi. Ik schreef al eerder over mijn sauna belevingen. Ook schreef ik al eerder over aura’s en energy die ik vaak waarneem bij alles wat leeft op moeder Aarde.  En ja, nog niet zo vaak wellicht maar ik schreef ook wel eens over symbolen.  Vandaag ga ik iets vertellen wat met alle drie te maken heeft en de 3 thema’s dus verbind.

Als je wil kun je wat van de blogs over mijn ervaringen met energy en sauna hier terug lezen…. Het borduurt daar wel gedeeltelijk op door ….
De link naar de blog van 14 maart  https://eanna.info/corona-perikelen/ en 4 september https://eanna.info/sauna-avontuur-uit-mijn-dagboek-4-september-2020/

Ik schreef dus over mijn ervaringen met de zilverwitte energypuntjes die samen werken, onderling verbonden zijn, en me mee kunnen nemen naar een andere dimensie als ze een vortex vormen. Eerder zag ik ook andere symbolen die in beweging waren terwijl ik er naar keek. Ik weet inmiddels dat ik dit sterker kan ervaren en helderder kan zien als ik geniet van een sauna. Waarom juist dan??? Ik heb werkelijk GEEN idee….. Dat genieten van sauna deed ik tot nu toe meestal overdag. En vond het schouwspel dus meestal plaatst IN  de stoomsauna OF tegen een blauwe of enigszins wolkenwitte hemel. Dit weekend genoot ik ook in de avonduren van de sauna en stapte ik daarna in de jacuzzi om naar maan en sterren te kijken en te relaxen. En dat leverde weer geheel nieuwe sensaties op dus.

Voor ik je vertel over wat ik weer beleefde en ervaarde zal ik je eerst kort wat meer vertellen over symbolen en de heilige geometrie.

Heilige Geometrie wordt ook wel de ‘de taal van het licht’ genoemd. Licht is informatie, pure energie en zuiver bewustzijn. De hele schepping is doordrongen met geometrische patronen. Ook ons lichaam is, zowel fysiek als energetisch, opgebouwd uit Heilige Geometrie. Vandaar dat geometrie een taal is die puur en direct binnenkomt en door het onderbewustzijn wordt herkend. Het is de taal van je ziel.

Mogelijk dat ik dankzij de sauna mijn trilling dusdanig verhoog en dat ik daardoor die wereld van energy om ons heen zo duidelijk kan zien en ervaren

Binnen die heilige geometrie kennen we meerdere symbolen. Een daarvan is de Flower of life

In dit korte fragment kun je horen hoe astronauten een aantal van die symbolen ook zagen door de aanwezigheid van cosmic rays in  de ruimte.

Na mijn sauna rondjes overdag nagenietend in de jacuzzi zag ik dus niet voor  het eerst weer deze zilveren puntjes die pulserend en in beweging symbolen kunnen vormen .
Maar in de avond bleek dat dus een nieuwe dimensie te krijgen zogezegd…. De energy bestond nog steeds uit dezelfde zilveren puntjes in beweging en in de symbolen die daardoor gevormd werden. Het grote verschil had met de achtergrond te maken denk ik….. Bij helder blauwe luchten, of zacht wit van wolken, ja zelfs bij wat grijze regenwolken bleef het bij het raster aan bewegende symbolen die opgebouwd werden door de pulserende zilverwitte energydots. In de avond tegen een donkere hemel viel het aspect licht weg en misschien is DAT dan de reden dat de kleuren ontstonden. Ik heb met open mond en vol van verwondering liggen kijken naar het schouwspel tegen de nachtelijke hemel. Ik nam de proef op de som en bekeek dezelfde hemel een dag later ZONDER eerst in de sauna te gaan. Ik kon met veel moeite wel iets waarnemen aan zilverwitte energy dots…. Maar geen symbolen in beweging en geen kleurvlakken dus.

Het bijzondere van deze kleurvlakken in de symbolen in beweging was de overeenkomst met wat ik soms zie bij mensen in hun aura die iets heeeel diep in mij raken dat verwijst naar dat ene leven in de tijd van MU/ Lemuria. Ik bedoel dan dat zilvergekleurde laagje waaraan te zien is met welke taak ze destijds daar waren en de grote overeenkomsten van deze mensen en hun beroepen of grote fascinaties in DIT leven.

In mijn zoektocht op het internet naar beelden die een klein beetje overeenkomen zodat je je een voorstelling kunt maken van wat ik zag daar na de sauna, in de jacuzzi onder de nachtelijke hemel…. Kijk naar dit filmpje en zet het geluid even uit, doe het licht uit en zet je scherm even maximaal

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *