Keto keto keto is alles wat de klok hier slaat vandaag. En wel de heeeeeele dag!!!!

Zal ik je vandaag eens vertellen en laten zien hoe een keto dag er hier uit ziet, en wel het klokje rond!!! 24-7

Met de mooie lichte vibes van vandaag besluit ik dat het bakdag is ???? Ja, uiteraad Keto ????

Ik begon met het bakken van wat keto broodjes. Iets wat ik eigenlijk maar zelden nog doe. Maar nu ik na een Carnivoor-Keto periode weer wat plantaardig ook eet kan het wel een keertje weer en kan ik daar voor mijn lunch straks mooi een burgertje op bouwen.

Mijn keto dag vandaag is er een met een IF van 20-4 Dus na het bakken van mijn bolletjes ga ik eerst nog aan de slag met het maken van kaascrackers in de magnetron want die zijn zooooo makkelijk om mee te nemen naar kantoor ????. Rond het middaguur is het dan eindelijk lunchtijd!!! Hmmmm jammie!!!!!! Dat werd dus dat hamburgertje, een broodje met lactofree smeerkaas. En als toetje toe koffie met een zelfgemaakt snickerbonbonnetje

Na een ijverige middag in mijn huisje was het tijd voor de 2e maaltijd rond half 4 een kopje zelfgemaakte courgette broccolisoep met een bloepje lactofree room. Gevolgd door een runderstoofpotje met paddenstoelen uit de slowcoocker bij een courgette pasta die slechts heel even mee opwarmt in de stoof zodat de knisperende bite behouden blijft. Nog een restje bonen-tonijnsalade erbij.

Oeffff uitbuiken en nog even met de creatieve energy aan de slag ????

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *