Corona gedachtespinsels 4 mei

Langzaam komt de buitenwereld weer op gang en had ik vandaag op het werk de hopelijk laatste dag waarin alles in een sprint met eindspurt moest!! Pffff HARD gewerkt, klus geklaard en trots op mezelf dus ???? Geen medewerker die ook maar 1 minuut ergens benadeeld wordt en het management voorzien van alles wat ze maar wilde hebben. Heel wat gegoocheld met vele vormen van slimme puzzeltje in kunst en vliegwerk ????

Tussendoor nog even naar de pijnbank van Fysio Bart die dit keer toch echt mee leek te vallen. Maarrrr de napijn verteld een ander verhaal, hahha Het gaat de goeie kant op iig!!! En ik heb via hem voor woensdagmiddag een afspraak kunnen maken voor een echo van de enkel. Toch maar weer even naar de binnen kant kijken of er te zien is waarom die binnenkant zo enorm pijn blijft doen en me beperkt in het lopen. Ik smeer nu dagelijks wel weer DBC wat wel de pijn bestrijd maar geen vooruitgang geeft dus. Donderdag nog een keertje naar Fysio Bart en dan hang ik even alles in de wilgen en neem mijn 10 dagen vrij van verplichtingen op ieder denkbaar vlak en maak ik even enkel en alleen de keuzes die ik ook WIL maken. Alleen het IDEE al voelt bevrijdend!!!

Vandaag ZOOO hard gewerkt dat ik dus morgen op bevrijdingsdag dus ook ECHT vrij ben. De vrijheid in mijn hoofd voelt weldadig nu ik besef dat alleen IK het ben die dat kan en mag bepalen…. Nu nog ff bedenken wat niet alleen die binnenkant morgen wil doen met die vrijheid, maar ook wat die buitenkant met deze dag zou willen doen. Ik heb nog zadelpijn van de 120 km van gisteren, hahhaha Maar zal toch wel weer zoiets worden ja…. Ik zoek de natuur wel weer op om daar te genieten. Misschien een labyrint ergens in de buurt…. Ga zo maar eens aan de google dus…

Voor iedereen die nog thuis zit en de streepjes op de kalender aan het aftellen is naar weer mogen herstarten…..Fijne laatste vrije dagen ( probeer er ook gewoon van te genieten, misschien gaat t wel ff duren voor je weer ECHT vrij bent met de inhaalslag die nu komt) en succes met het aanzwengelen van jou motor weer om alles op te starten.

En voor iedereen die KEI en KEI hard gewerkt heeft in de afgelopen 6 a 8 weken, ja de finish is in zicht!!! We mogen een versnelling lager!!! Geniet en vertrouw op dat was IS en dat wat komen gaat!!! Plan vrij voor jezelf en kom even op adem!!!

Ik ben benieuwd wat voor nieuwe dingen we met z’n allen gaan ontdekken ipv de zomerfestivals en grote feesten, wees creatief!!! En laat je niet ontmoedigen in nieuwe plannen of ideetjes. GO for IT <3

Zonnige Corona groetjes van mij

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *