Corona gedachtenspinsels 1 mei 2020

Het voelde afgelopen week alsof ik langzaam de verloren balans weer hervond. En dat geeft RUST in hoofd, hart en ziel. Toch is de balans nog lang niet zoals het zou moeten zijn.

De fysio van McKenzie Bart heeft echt duidelijk zijn uitwerking. En verloopt precies zoals hij voorspelt had. De pijn en de klachten zouden zich verplaatsten. Niet zonder pijn, maar wel steeds hoger tot daar waar de werkelijke oorzaak zit. In mijn nek dus, waar het nog eens versterkt wordt door de spieren die alles vastzetten vanuit (Corona)stress. Ook vandaag weer veeeel napijn van de behandeling gisteren. Maarr ok…… zelfs IN de pijn is er een balans te ontdekken. De pijn zit nu namelijk in beide schouderkoppen ☹, en beide duimen geven uitvalsverschijnselen.

Dus zit er maar 1 ding op!!! Zo veel mogelijk ontspanning zoeken en die schouders en de pijnlijke enkel straks lekker insmeren met CBD olie als pijnstiller.

Morgen even een boek ophalen wat ik gereserveerd heb bij de plaatselijke boekhandel, want jaja…. Ook ik ben loyaal en koop zoveel mogelijk lokaal !!!!
En dan zondag etappe 8 om maar eens mee te starten, ja…. Hahaha , niet alles hoeft altijd in de “juiste” volgorde he 😉

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *