Corona gedachtenspinsels 11 april

Waar je ECHT van houd…. daar zorg je voor!!! Toch??!! Of niet dan??!!

En dus was het vandaag hoog tijd om mijn fiets eens extra te verzorgen!!! Dus belde ik vanmorgen eerst eens met mijn fietsenmaker Teunissen om te informeren hoe het met hem en zijn gezondheid stond, en ja hoor!!! Alles OK en gewoon werk aan de winkel!! Moooiiii dus fietste ik een uurtje om mijn fiets in zijn deskundige handen een grote beurt te geven en babbelde we ruim anderhalf uur terwijl die handen dus druk doende waren met die fiets van mij 

Helemaal happy met een fiets als nieuw ging ik daarna naar mijn voormalige huis. Dronk koffie met m’n ex en begon daarna aan het opruimen van wat kasten. De kleding kasten wel te verstaan. En tja ik was natuurlijk ook vorige jaren wel al flink afgevallen, maar vooral het laatste jaar het meeste dus. Inmiddels een jaar en 30 kilo verder begrijp je dat er niet zo heel veel uit te zoeken viel en echt bijna alles in de zakken verdween die naar de kleding verzamelpunten gebracht zou worden. 7 grote vuilniszakken vol!!! En slecht 1 tas met wat sjaaltjes en sokken die mee gingen op mijn fiets met mij toen ik later die middag weer vertrok.

Mijn weg van en naar huis is sinds kort echt heeeeel belangrijk!!! En dus fietste ik ook vandaag via de nieuwe route. Langs het veld waar de kroonkraanvogels vertoeven. Ze zijn toch echt bezig een nest te maken aan de waterkant tussen beek en veld. Ik bleef op geruime afstand om ze niet af te schrikken maar als je heeeeeel goed kijkt zie je ze lopen op het korte videootje.

Eenmaal thuis weer aan de Keto bbq natuurlijk!!!! En morgen?? Morgen weer een Nieuwe corona dag!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *