Corona gedachtenspinsels 10 april

Na een aantal uurtjes thuiswerken wilde ik toch echt EINDELIJK die bijzondere fietstocht gaan maken vandaag!!!! Heel de week kwam er van alles tussen en lukte het niet….. maar vandaag dus wel!!!!

Ik vertrok met de vertrouwde stem van de dame van google maps in mn oren. En Oh oh oh oh…. Wat zal ze zich misschien vaak de wenkbrauwen opgetrokken hebben als ik weer eens NIET naar haar luisterde en zelfs het “KEER HIER OM” me niet op andere gedachte kon brengen. HAHA
Dus ik ging van gebaande paden!!! Zoals bv toen ik in de verte die hoge uitkijktoren zag….. Heeeee….. dat is leuk!!! Dacht ik, en dus sloeg ik gewoon ff links af over een karrenspoor in de richting van wat een weggetje leek naar die uitkijktoren!! Hahah, bleek ook DIE gesloten ivm Corona….. Nou ja!!! Verder viel het me op dat in de Groote Peel de social distancing zekerrrrr niet nieuw is…. En 1,5 meterrrr???? Neeeeeee maak er maar 25 van hoor!!!!

Ik heb genoten van natuur, rust en ruimte en kwam nauwelijks mensen tegen dus.
Dat zal het paasweekend anders zijn met het mooie weer….. en dus vind je me dan thuis!!!! In mijn gedeelde achtertuin, met mn BBQ, muziek, een boek en wie weet wat nog meer….

 

Fijn paasweekend allemaal, Stay Safe & Stay Healthy

<3 <3 <3

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *