Mijn OMAD feestmaal van vandaag

Proficiat!!! Zei ik tegen mezelf vanavond. Want met TROTS kan ik vertellen dat ik vandaag voor het eerst in JAAAAAAAREN geheel vrij was van farmaceutische medicatie. Jaja, ik neem wel alternatieven, supplementen en ik eet natuurlijk Keto ook. Dus ik ging om 17.00 nog ff naar de supermarkt om voor mezelf het lekkerste etentje OOIT te kunnen gaan maken als een soort van Trofee moment. IK had mazzel want in de koeling “zonde om weg te gooien” lagen roodbaarsfilet (2 stuks) en gamba’s!!!! Ook nam ik een gele paprika en een venkel mee. De rest had ik in huis schatte ik zo in. En dit is wat ik vervolgens maakte:

Ik maakte wat paneer van een snee geroosterd brood van de warme bakker, van de lowcarb FITMIK Dat mixte ik door een flinke portie gedroogde en gerapste Italiaanse kaas en de gerapste schil van een limoen. Een theelepel kruiden van Jonnie Boer uit het Skandinavische blikje Lemmon Pepper. Dat werd dus t krokante laagje op de vis die 10 minuutjes in een oven ging van 200 graden en nog 5 minuutjes onder de gril. De tomaatjes die ik erbij in de schaal deed werden zo heerlijk gepoft ook.

De gamba’s bakte ik aan met kruiden van Jonnie Boer uit t Japanse blikje Shichimi Togarashi, deed er daarna wat kokosroom bij met gember, knoflook, kurkuma, chili, mosterdzaad en wat himalaya zout.

In een andere pan bakte ik een chalot, 1/8e gele paprika, en ¼ venkel in stukjes en bluste dat af met een bloep lacto free kookroom, 2 ijsblokjes witte wijn en een scheut van de gerapste gedroogde Italiaanse kaas en liet dit 10 minuutjes inkoken en zo dus garen. En voegde last minute nog een geknipt bosuitje bij.

Bij het opscheppen legde ik wat rauwe zeekraal waarover ik de sauzen dus schepte naast mijn overheerlijk visje  met de gepofte tomaatjes uit de oven.

WAT een OMAD feestmaal weer!!! En nu ECHTE Koffie met cacao en room als toetje TOE ( Ook geleerd van slimme mensen ???? die weten wat lekkerrrr is!

Hier de waardes van het brood van de warme bakker en van crackers uit dezelfde serie. DE laagste van de supermarkt zitten nog altijd op t dubbele!! 12 gr Koolhydraten per 100 gram

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *