Alweer de 2e dag van deze maand en lente

2 Maart….. de maand en de lente is pas NET beginnen , maar is er al meer gebeurd dan je voor mogelijk kan houden in die 2 dagen oftewel 48 uur ongeveer!!!

Ik had mijn eerste ECHTE date en die was echt waar super fantastisch….. en nee nee…. Het was leuk, maar daar laten we het bij hoor Ik heb er van genoten, en ja voor herhaling vatbaar….. maar lieve mensen verwacht echt geen grote dingen van mij hoor wat dat betreft  Ik verwacht ze in ieder geval zekerrrr NIET van mezelf!!! Ach ja…. De marsen liggen hier op hem te wachten… en dan weet HIJ wel wat ik daarmee bedoel

Vandaag dus weer een doodgewone maandag zou je denken…… NIET dus!!! Ik leverde vanmorgen de sleutels in van mijn tijdelijke en super geweldige verblijf in Lottum. En er werd me verzekerd…. Ik was ten alle tijden van harte welkom, voor een praatje, voor een wandeling, whatever i wanted……

Vanmiddag ging ik aan het werk met het uitpakken van de nog aanwezige dozen. Ik pakte, ruimde, regelde, organiseerde er op los om tot een slim en doordacht opbergsysteem te komen in mijn inimini kleine huisje. Ik dronk nog even koffie met de heer en vrouw des huizes die me de oren van t hoofd vroegen over de door hen gesignaleerde date dus, hahhaha. Ik draaide mijn eerste wasje  en maakte van alle tapas restjes van gisteren voor 3 dagen mijn lunch salades, jammie!!!! Ik schreef nog een brief aan mn pen-pal Ozzy in USA en toen dus nog even deze blog.

Maar het aller belangrijkste van vandaag….. het meest avontuurlijke van DEZE 2e dag van de lente……  waren de tickets die ik boekte naar sicilie voor later deze maand. Een schrijversweek en een week having FUN, genieten van t zonnetje en mijn lijf even verwennen met wat extra warmte. Een dierbare vriend om mee samen te werken, samen te eten, samen te lachen, samen te genieten… een paar daagjes. Om het daarna verder af te kunnen met online contact en telefonische meetings om te komen tot het eindresultaat wat gewenst is. Alex jongen, dat boek Dolen deel 2 word nog veeeeeel beter dan deel 1 , dat weet ik zekerrrrrrr. Ik tel af!!! Kijk er naar uit!!! Ik ben blij en trots dat ik je kan en mag helpen!!! Jij gaat er een mega succes van maken he!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *