Over naamsveranderingen enzo

Het ging wat minder goed met me met de start van 2020, In de loop van de 1e dag van dit jaar veranderde mijn wereld weer even in een nachtmerrie. Gelukkig heb ik behalve heel fijne vrienden die voor me klaar staan en bellen en zo ook een fantastische hulpverlener die op welk moment dan ook voor me klaar staat met Homeopathie, Acupunctuur en/of koffie en een diepzinnig gesprek. Na een paar dagen ellende dus vandaag Acu  en dat gesprek bij hem.

En DIT is dan mijn ervaring NA mijn bezoek aan zijn praktijk.

Wat was het stil in mij deze zaterdag….. Een hele kalme en vooral ook zachte stilte. Dus geen muziek, maar in stilte naar de maas zitten kijken tot het TE koud werd. Het leverde me wel weer wat input op zeg maar. Want eenmaal thuis ben ik via de laptop wat dingen gaan regelen. Want immers…. Wat ik niet meer wil ZIJN ga ik loslaten, ook die achternaam die ik het grootste deel van mijn leven gedragen heb. Waar ik voorheen dacht dat ik me daar mee identificeerde begrijp ik nu dat die dus juist bij dat oude stuk hoort en met name DAT stuk deze dagen zo’n enorm diep verdriet opriep. Dus heb ik al wat informatie helder wat en hoe te regelen bij gemeente, VGZ, verzekeringen, belasting etc etc Maandag weer op pad daarvoor dus ook.Ik ga dus voor de Schoenmakers2.0 en niet die oude van vroeger #grijnzzz

Daarna de stilte weer opgezocht in een lange wandeling.  Mijn keelchackra lijkt hypergevoelig. Zal misschien bij die stilte horen en dus houd ik mn mond maar braaf  en heb na thuiskomst zitten tekenen en schilderen. Tot mn vinger zo enorm bleef knakken dat ook dat dus klaar was voor deze dag. Eten lukte nog niet, kreeg het letterlijk niet weggeslikt, dus bleef het bij wat soep ivm de medicatie. Ach ja…. Als dat is waar ik me druk om moet maken he….. Ook mijn gehoor is hypergevoelig, het oorsuizen maar ook het geluid van de koelkast klinkt oorverdovend, en de buurman die de trap op en afrent bv, maar ook het klikken van mijn eigen hakken op de vloer, oplossing… schoenen uit he!!

En was er die ene prik aan de haargrens die wel bijzonder opmerkelijk was en letterlijk voor een ontlading zorgde. Ik vroeg me vanmiddag wel af of andere hooggevoelige mensen daar nu geen last van kunnen hebben die erna bij hem langs komen… Want het was echt letterlijk een ontlading . Of zou zoiets niet blijven hangen zoals je wel ziet/voelt met bv energie vanuit een ruzie, of de energie van een ernstig zieke die zo moe kan maken? Weet jij als lezer hoe dat zit misschien??

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *