I am ready for a new chapter in my life

Morgen gaat het dan gebeuren…… die handtekening bij de notaris, het allerlaatste lijntje wat me verbind met 30 jaar samen. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Oh ja,……. Een trilogie zelfs ook wel  😉 Maar ik kijk liever vooruit ipv achterom en schrijf de eerste regels in een nieuw verhaal. Een nieuw hoofdstuk…….

De handtekening bij de notaris morgen betekend ook weer nieuwe deuren ( of juist die ramen en verborgen geheime doorgangen) die open kunnen gaan, plannen die uitgerold kunnen worden, maar vooral ook alles wat onverwacht en ongevraagd op m’n pad zal komen. Ik rond 2019 geheel in eigen stijl af. Alleen , in stilte, in een sauna en een hotelletje op de Veluwe. En verwelkom dan 2020 in stijl en in vrijheid!! Er staan al heel wat reisplannen in m’n agenda, ver weg en dichtbij, met mijn fiets, de trein en ook het vliegtuig. Maar het is vooral de reis IN mij die ik zal maken waar ik naar uit kijk. En via mijn blog kun je als lezer vast en zeker wat van die reis meelezen, en ja er zijn natuurlijk altijd soulmates die in mijn digitale koffer een bijzonder plekje hebben en met me mee op pad gaan en uit de eerste hand mijn belevenissen zullen horen/lezen.

Ik ben er KLAAR voor, kom maar op!!! Ik heb alles wat ik nodig heb bij de hand, Me, Myself & I en mijn flesje Libre parfum <3 Iets om te schrijven en iets om te tekenen en ik kan heeeeel de wereld aan #grijnzzz

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *