De Tattoo Studio

Nog niet zo lang geleden vertelde ik je hoe mijn droom ineens in de werkelijkheid werd gezet!!
https://eanna.info/over-cadeautjes-enzo/

Gisteren schreef ik over mijn noodzaak om te schrijven en over mijn schrijversveertje.
https://eanna.info/mijn-schrijversveertje-for-real/

Vandaag wil je ik vertellen over mijn middag bij de tattoo studio waar dromen dus werkelijkheid werden.

En dat begon dus eigenlijk donderdagavond al. Haha Na mijn keuze alleen verder te gaan was ik natuurlijk de afgelopen week volop in de weer met van alles en nog wat om de boel op orde te krijgen en mijn eigen plekje te creëren in de caravan op een mooie kleine familiecamping.  In de avond moe maar voldaan zat ik dus aan mijn tafeltje met mn laptop en gaf ik spontaan gevolg aan een impuls van dat moment. Ik meldde me aan op een spirituele-dating-community, voor gewoon vriendschap of meer….. En terwijl ik de profielen doorkeek en hier en daar wat las was daar ineens dat momentje waarop ik vreselijk om mezelf moest lachen. Het was bij het profiel van een goed uitziende man. Ook de beschrijving was echt leuk geschreven. Het hield dus letterlijk mijn aandacht wel vast en genoeg interesse om verder te lezen. Tot aan die ene opmerking….. hahaha “geen tattoo’s” en ik klikte dus zonder enige twijfel DIRECT op het kruisje rechtsboven!!! Eigenlijk weet ik niet eens zeker wat de beste man nu bedoelde… dat HIJ geen tattoo’s had… of… dat hij geen vriendschap wilde met iemand met tattoo’s.  Tja…. En terwijl ik nog niet eens ECHT een tattoo had schaarde ik me wel al onder die doelgroep blijkbaar. De tattoo was al zo sterk in energy gezet dus dat ik hem al kon voelen in zijn aanwezigheid.

De volgende ochtend zat ik letterlijk de wijzers van de klok vooruit te kijken. Ik zou rond de middag in Arnhem zijn. Het was de bedoeling nog even wat te werken…. Maar ja….. DAT lukte niet helemaal omdat mijn gedachten alleen nog maar bij mijn schrijfveertje waren. Ipv dat kleine veertje op de binnenkant van mijn pols zoals mijn plaktattootjes eruit zagen had ik me inmiddels bedacht dat het ook anders kon.  Want bij die veer wilde ik  een paar inimini kleine vlindertjes. En als die dan vanuit de zijkant al zichtbaar zouden zijn kon ik voor een volgende keer een mooie verbinding maken met de 3Dvlinder die ik toch ook ECHT wel wil. Jaja… al voordat ik überhaupt mijn eerste tattoo heb ben ik al hooked-up #grijnzzz Slechts 1 klein dingetje wat nog door mijn hoofd bleef spelen…… Hoeveel PIJN zou het doen???? Tja en daar had ik een behoorlijke knoop van in mijn buik hoor!!!!

Natuurlijk werd het uiteindelijk dan toch middag en was het zover dat we samen de auto in stapten, op weg naar Doetinchem waar mijn afspraak stond bij Maya ink by Ries. De auto werd geparkeerd schuin tegen over de tattooshop. En daar liep ik dus, stap voor stap dichter naar die stoel daarbinnen waar het zou gaan gebeuren!!!! Wel blijven ademhalen he hoorde ik achter me lachend uit de mond van de lieverd die dit allemaal in het garen had gehangen als tussendoor-Cadeautje. OEFFF wat vond ik het spannend!! Eenmaal binnen moest ik een formulier invullen met wat vragen en gegevens. En mijn handschrift was werkelijk verschrikkelijk slecht!!! Tja wat wil je met die trillende handen van me. Maar mijn spanning werd doorbroken met een hilarisch moment rondom een woordspeling die “klinkt als BIER” hahahha echt waarrrrr precies wat ik nodig had!! Nee nee , niet dat bier…. Maar de hilarische lachsalvo’s. Werkelijk ongekend zo als ze me daar op mijn gemak wisten te stellen!!! Daarna nam ik redelijk rustig plaats in de enorme stoel. Jaja, zelf voor mij die al zo groot is had ik het gevoel te verdwijnen in die stoel. Maar dat was niet erg, ik had al mijn vertrouwen in de handen gelegd van een lieve en rustige jonge dame, Robin, die de tattoo al voor me uitgetekend had met hulp van mijn omschrijving en deze als een soort van plaktattoo op mijn onderarm ging plakken. De tekening was echt 2x zo groot als ik zelf vooraf bedacht had, maarrrr OK… ook dat was helemaal GOED.  Beetje meer naar die kant, ja… beetje schuiner…. JA!!!! ZO!!! In de andere stoel zat een jonge man met een enorme grote en bijzonder mooie uil op zijn bovenarm. Ik zag hoe bezweet zijn T-shirt was en heel even sloeg toch weer de angst me om het hart. Door de stem van Robin werd ik teruggehaald naar mijn eigen arm en de tattoo tekening. Nou… daar gaan we dan!!! Met alle ogen op me gericht hoe ik zou gaan reageren werd t eerste lijntje gezet. Ja…. Het kriebelde… Whahahaha en ik haalde opgelucht weer adem. Als dit werkelijk alles was!!! Al babbelend ontstond zo mijn prachtige schrijversveertje met de 3 vlindertjes die symbool staan voor de 3 engelenkindjes. En jeetje JA….. wat ben ik er blij mee, trots op en tevreden met de keuze dat ie op de zijkant moest komen, helemaal in beeld zal ik maar zeggen. #grijnzzz

Ook hier op een gewone vrijdagmiddag dus weer zo’n eerste keer-dingetje dat op mijn lijstje bijgeschreven kan worden. Dank je wel Robin en Ries dat mijn eerste keer bij jullie mocht zijn!! En ik kom zeker terug voor een volgende!!!

En heb jij als lezer ook last van een tattoodrempel???? Gewoon over de drempel van deze tattoo studio stappen dan!!! https://www.facebook.com/mayainkdoetinchem

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *