De spits is er af……..

De spits is er af…….. En dat geeft toch een soort van rust. Zelfs in deze woelige tijden waarin we in sneltreinvaart en hoog tempo de zaken aan het regelen zijn.

Ik ga verhuizen naar een schattig chaletje om van daar uit naar een meer permanente oplossing te zoeken. Ook mbt de hypotheek weten wat de stand van zaken is en de mogelijkheden voor mijn lief om te kunnen blijven wonen in zijn huis. Maar wat ik misschien wel het belangrijkste vind is dat er een start is gemaakt met de Mediator. We zijn het echt heel soepel en helder met elkaar eens over allerlei details die van belang zijn als je uit elkaar gaat en zaken te verdelen hebt. Het zal slechts een 3tal gesprekken kosten en een 6 tal weken voor het convenant als hamerstuk bij de rechter ligt en de verdeling van huis en hypotheek geregeld kan worden. Het idee dat daar voor mij dan een som geld uit gaat komen is nieuw voor me. Want ik en geld…. Nee wij hebben eigenlijk niet echt een “relatie”. Ik zie geld als een noodzakelijk kwaad eigenlijk, maar ga proberen daar op een andere manier naar te kijken. En behalve de noodzakelijk en verstandige dingen wil ik ook bedenken welk cadeau ik mezelf ga gunnen als deze stappen achter de rug zijn. Een dank je wel aan mezelf dus voor de keuze die ik heb gemaakt en het pad wat ik nu bewandel. En ik wil dat dat iets blijvends is. Iets waar ik ( bijna) dagelijks gebruik van maak.  Zelfs een bijzondere reis ofzo brengt wel blijvende herinneringen en misschien een prachtig fotoalbum, maar niet iets waar ik dagelijks mee bezig zal zijn.

Eigenlijk hoef ik daar niet eens zoooo lang over na te denken, #grijnzzz Laat ik maar eens iets doen wat ik nog NOOOOOIT gedaan heb……

Zoals je als lezer misschien wel gemerkt heb schrijf ik graag mijn stukjes, gedachtenspinsels, verhaaltjes etc etc. En ik doe dat met heeeel veel plezier vooral ook voor mezelf!! Ik vind het heerlijk om woorden te geven aan gevoel, emoties en belevenissen. Vooral een uitdaging om het NIET-concrete in deze wereld en mijn leven te vangen in woorden waardoor het toch een beetje concreter wordt. Oeffff als mijn bovenste beste hulpverlener me nu zou lezen , hahahha
Maar ok, dat schrijven dus……

E’Anna

Toen ik ontdekte hoe mijn spirituele IK, E’Anna, de schrijfveer hanteerde vanuit de spirituele beleving en dit in woorden naar mijn 3D leven wist te laten vloeien tekende ik het logo wat ik daar al enkele jaren ook bij gebruik.

 

 

 

 

 

Tegelijkertijd vond ik een prachtig ondersteunende oplossing in tijdelijke tattoo’s die ik gebruikte als ik op pad ging om me weer in een of ander avontuur te storten en daar over wilde schrijven. Ik bestelde meteen een flinke voorraad van die veertjes via internet. De symboliek ervan hielp me en het voelde gewoon ook heel goed hier op deze manier uiting aan te geven. Ergens in de hormoon rollarcoaster van afgelopen zomer ben ik mijn voorraadje kwijt geraakt. En hoe ik ook zoek…….. ik kan ze ECHT nergens meer vinden. En ik mis ze wel eigenlijk, al schrijf ik er geen woord minder om. Dus informeerde ik enkele weken geleden wat het me zou kosten om een echte Tattoo te laten zetten van zo’n veertje. Maar dat plan werd al snel weer aan de kant geschoven, nee eigenlijk niet eens in de koelkast gezet!!  Want jeetje mina… 100 of 200 euro voor zo’n inimini klein symbolisch veertje op mijn pols….. nee dat was de discussie hier thuis me echt niet waard. Inmiddels schrijf ik dus ook al de hele zomer ZONDER mijn veertje, althans….. zonder een zichtbaar veertje. Want steeds voor ik begin met schrijven kijk ik naar mijn pols en plant er in gedachte dan TOCH dat veertje neer hoor. Haha want wat the heck…. Ik doe graag een beetje gek .

Ik denk dat je inmiddels wel al begrijpt waar dit verhaal naar toe gaat he?! Juist ja….. dat cadeautje als dank je wel aan mezelf <3 Zodra de financiële middelen daartoe geregeld zijn is dat het eerste wat ik ga doen. Dat veertje als ECHTE tattoo laten zetten!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *