Klokkenraadsel

Hier gebeurt echt iets geks in huis!!!!

Heel recent heb ik onze klok even goed onder handen genomen. Ik bestelde nieuwe uurwerkjes, wijzers EN nam nieuwe batterijen om onze klok weer een nieuw leven in te kunnen blazen. En ja, echt blij toen alles gewoon weer op tijd liep en betrouwbare informatie gaf om bv de trein nog te kunnen halen voor een weekend dagje op pad.

En ik weet ZEKERRRRR dat toen ik vanmorgen het huis verliet om een dagje te gaan uitwaaien op mijn fiets de klokken ook echt nog gewoon GOED stonden.

Laat in de middag was ik weer thuis en ging meteen in de weer voor het eten. Eenmaal klaar met koken EN eten nam ik de rust op mijn plekje aan de tafel-bar om te bedenken hoe ik invulling wilde gaan geven aan de avond. Dus keek ik even hoe laat het inmiddels was. En daar begint dus het raadsel!! Half 11 geweest????? NEEEEE dat KAN niet. Het is nog volop licht buiten toch??!! Ik kijk links van me op de magnetronklok. Inderdaad, dat klopt beter even voor half 8 nog.  Nieuwschierig naar de achterkant van onze mooie klok sta ik op om er op te kunnen kijken. Nou nee zeg!!!! Daar is het dus bijna kwart over 3!!! En ja….. ik weet wel dat het een heftige avond en nacht is geweest en dat de spirits volop rondom me aanwezig zijn…. Maar dit……. Heb ik nog nooiiiiit meegemaakt.

Natuurlijk denkt zelfs mijn brein dan niet alleen aan spirituele oorzaken hoor. Maar die kan ik dus domweg niet bedenken. Alles wat ik controleer technisch gezien klopt en zit gewoon goed!!

Ik wil hierover dus wel eens te raden gaan bij mijn spirituele medemensen die hier wat over kunnen of willen zeggen. Heb jij een zinnige of onzinnige verklaring voor me??? Laat het me dan weten!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *