Comfort food; Troosteten of jezelf belonen?

Ken je dat? Doe jij dat ook wel eens? Je voelt je niet zo lekker emotioneel en de behoefte aan comfort-food groeit explosief en voor je er erg in hebt sta je te snacken? Ben jij een van die mensen die dan een zak snoep verorberd, of die bak ijs die zomaar ineens leeg is?
Ikzelf heb mijn heil blijkbaar in andere dingen gevonden altijd, want mij was het tot voor kort een raadsel waarom dit blijkbaar hele volkstammen overkomt. Ik verdrink mezelf in muziek als ik me zo voel denk ik.

Ikzelf vind gezond en ook lekker eten ERG belangrijk. Sinds daar een aantal intoleranties bij zijn gekomen en daarnaast eetwensen zoals geen vlees en liefst biologisch is simpel ff snel iets halen om te snacken GEEN optie dus.  Maar goed dat ik dus nooit in de verleiding kom of kwam of me te buiten te gaan aan troosteten, #grijnzzz Recent heb ik ontdekt dat ik mijn eigen variatie op dat troosteten toe kan passen. Om mezelf te belonen. Als ik trots ben op mezelf dus bv. En ipv een verantwoordde maaltijd maakte ik vandaag dit:

Nachos uit de oven:

Nacho’s met daarom fijngesneden zongedroogde tomaatjes, maiskorrel, ringetjes bosui, een paar stukjes buffelmozzerella, een lepeltje bruchetta, een lepeltje nacho cheese, een handvol vega gerapte mozzarella ( AH), 10 minuutjes in de oven op 180 graden en smullen maar!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *