Een toast op het leven!

Vandaag werd me duidelijk hoezeer ik op de drempel sta van een nieuwe fase in mijn leven. Niet alleen de hormonen bepalen dat ik als vrouw over zal gaan naar een nieuw en ander stuk vrouw zijn.

Ook in de wereld van de Maya’s en de energy van de golven op mee te surfen zijn de spiralen van 4, 13 en 52 jaar. En ik ben heeeeeel recent nu in die 3e fase begonnen aan de 1e en 2e golf in weer een nieuwe periode van 13 jaar in het teken van witte tovenaar. Een nieuwe start las ik zelfs letterlijk.

Bij de indianen ga je na je 52e over naar de oude en wijze vrouw binnen de stam.

En numerologisch ligt dat dus tussen je 54e en 56e begreep ik vandaag.

Niets gaat van de een op de andere dag, alles heeft zo zijn ontwikkel- en ontplooiings-tijd nodig. Ook een net geboren kind loopt en praat niet meteen ????

Maar na deze dag met mijn bijzondere vriendin en soulsister te hebben gedeeld weet ik waar ik sta. Niet alleen de bijzondere lunch deelden we( gluten-lactose en soyavrij), ook de tarotkaart, een lach en een puberale grap, onze levensverhalen en belevingen en ook voor een traan was ruimte.  Ik voelde hoe gedurende de dag mijn zelfvertrouwen weer groeide, OK ik had dat dus GOED gevoeld!! OK ik had dat dus toch goed gezien!! OK, dit is dus niet raar maar LOGISCH!! OK, ik bewandel dus het juiste pad, het KLOPT!! We toastte op het leven met een heerlijk glas bubbels.

En die toast wil ik ook graag hier met jullie delen. Mijn vrienden en vriendinnen, familie, bekenden en geïnteresseerden. Mijn soulmates, zielenmaatjes en alle zilver-blauwe zielen onder jullie <3 Ik hou van het leven en ook van dit nieuwe deel ga ik weer iets bijzonders maken!! En als ik het even moeilijk mocht hebben…… herinner me dan gerust aan DIT moment ????

sulla vita, lechajiem, על החיים,
ad vitam, op het leven

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *