Qi

Ik loop sinds de nieuwste ontwikkelingen de afgelopen week ( het voornemen een boek te gaan schrijven) met een aantal grote levensvragen waar ik wat dieper in wilde duiken in een poging misschien wat aan inzichten te ontvangen die licht werpen op mijn vragen en mogelijk zelfs antwoorden waar ik voor mezelf mee uit de voeten kan. Daarvoor bestelde ik oa een studieboek met een verzameling aan vertaalde teksten die een mooi geheel weergeven rondom de acupuntuur methode van Dr Tan. De behandelmethode die me in de afgelopen maanden al zo wonderlijk geholpen heeft. Niet dat ik mezelf denk te kunnen scholen als acupuntuur deskundige, maar meer om het gedachtegoed erachter beter te begrijpen en misschien ook wel andere verbanden te kunnen leggen. Verbanden die te maken hebben met de ziel, reïncarnatie en nog zoveel meer misschien.

Vandaag was ik een groot deel van de dag weer eens helemaal ALLEEN en dus bombardeerde ik deze dag tot studiedag!!! Het boek op blz 1 geopend, de laptop met een word bestand geopend, pen en papier om te kunnen schrijven, klaar voor een werkmiddag vol vuur en vertrouwen!! En terwijl een fris windje de kamer inblies aan de ene kant en het huis weer verliet via de achterdeur aan de andere kant werkte ik in opperste concentratie.

Een aantal uren verder heb ik het boek open liggen op blz 30. De deurbel haalt me uit mijn concentratie. Pakketdienst met een belangrijke levering voor zoonlief die ik aan zou nemen zoals afgesproken. Een mooi moment om te beslissen dat het genoeg was voor vandaag. Een aardig bestand in Word is zich aan het vormen, met al heel mooie inzichten, maar ook weer nieuwe vragen dus.  Vragen die ik misschien ook wel aan mijn acupunctuur held Rob kan voorleggen. Voor nu vraagt de innerlijke mens om aandacht ( lees… ETEN!!) en daarna ga ik een filmpje kijken in bad buiten. Even relaxen nog .
Eens kijken of ik een filmpje kan vinden over Lemuria ofzo….

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *