Dansend de dag begonnen

Vanmorgen al vroeg was ik weer uit de veren om de koelte van de ochtend eerst even binnen te laten voordat ik echt aan de dag zou beginnen.
En dat deed ik vandaag letterlijk ( en figuurlijk) dus dansend! Dansend op mijn fiets #grijnzzz Op spotify zocht ik het laatste album op van Xavier, deed de oordopjes in mijn oren en stapte op mijn fiets. Normaal doe ik maar 1 oordopje in om ook veilig het verkeer te kunnen horen, maar vandaag was ik ruim alle schooljeugd op het fietspad voor en dus ging ook het 2e oordopje mijn oren in toen ik de bebouwde kom verliet en het fietspad voor mij alleen had.
Ken je de muziek van Xavier Rudd?? Een van zijn liedjes werd best een grote hit toen de reisbureau’s en -organisaties het gingen gebruiken in een (zomer)vakantie reclame; Follow the sun.
Maar je vraagt je misschien af hoe ik dan dansend de dag begon???
Nou gewoon, beide oordopjes in dus, het geluid net een streepje harder dan anders en Stormboy die dus door mijn hele wezen galmt. Het nummer Butterfly als eerste. Mijn voeten vinden het ritme van het nummer en gaan in het juiste ritme rond en mijn bovenlijf beweegt gewoon lekker mee op de melodie. Het is niet alleen een fantastische manier om aan de dag te beginnen je zo doordrenken met mooie muziek en inspirerende teksten, het is ook nog eens een superrrrr workout!!!
En morgen……… ga ik hem niet alleen horen maar ook ZIEN!!!!! In Doornroosje!! Wat een sprookje he , en nog ECHT waar ook!! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *