Vakantaseren

Een nieuw woord…. Voor mij althans….. ik las het vandaag, vakantaseren. Tja, je begrijpt dat ik niet hoef na te denken over de betekenis, want al voor dat ik dit woord kende stond het me al op het lijf geschreven; vakantaseren!!! Ik googelde er ff op en zag dat er een slimme ondernemer was die het woord blijkbaar bedacht had als naam voor zijn onderneming. Een onderneming die draait om bijzondere vakantie belevingen dus. Nou…… heeel eerlijk gezegd heb ik daar geen onderneming bij nodig om helemaal op te gaan in het vakantaseren hoor!!!….. Ik zet vakantaseren om in vakantiseren! De vakantie fantasie realiseren dus.

Sinds ik de moederrol ingeruild heb voor de oma rol is er meer ruimte ontstaan voor MIJ met al mijn hoop, wensen en uitdagingen. En daar loopt het vakantaseren als een vuurrode draad doorheen hoor!! Vakantaseren is voor mij in de kern Avontuur!!!!! Beleven, ervaren, out of the box mogen gaan, ontmoeten, ontdekken en nog zoveel meerrrrrr.

Vakantaseren is onderdeel van mijn eigen wijze levenswijze, Vakantaseren is het begin van een pad wat ik wil lopen. Een pad waarin nog vele zijwegen mogelijk zijn in vele dimensies. Xo las ik afgelopen week bv een nieuw boek; Het meisje wat aan de oever verscheen van Geert Kimpen.  Dit boek ging voor mij een beetje vooraf aan een nieuwe rode draad vakantaseren….. Ik las, ik genoot, ik gloeide, ik liep vooruit op vakantaseren….. en besefte dat mijn vakantaseren onderdeel is van mijn ZIJN. Maar de inzichten op dit nieuwe stukje pad brachten me ook nieuwe zijwegen en tegelijk een nieuwe vuurrode draad. En ik weet….. dat  DAT wat lijkt op raaskallen soms de basis is van weer een nieuwe vakantasie!!! Een nieuw stukje IK wat een nieuw pad heeft ontdekt en dus vele nieuwe vakantasieën die ineens geboren worden.

Oja, ik snap het HELEMAAL als je de rode draad nu ff kwijt bent hoor!!! Lekker laten gaan en je richten op een sprankje inspiratie wat je hier of daar misschien voelde. GRIJP dat vast en zoek naar JOU Vakantasie. Want het is deel van JOU leven, JOU genieten, en JOU realiteit!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *