Inkijkje

Tijd om maar weer eens een inkijkje in mijn leven te schrijven!! En al moet dat wel op mijn telefoon ipv aan pc of laptop, maar het verhaal deze week moet echt verteld worden!!! Benieuwd trouwens of er een maximaal aantal tekens in deze app zitten, want tja…. Als ik eenmaal begin te vertellen worden het meestal wel weer hele epistels he #grijnzzz

Zoals een aantal van jullie wel weten worstel ik met wat lichamelijke ongemakken. (Nekhernia) Het is vooral een uitdaging deze gewoon te accepteren en met alle geduld van de wereld dit gewoon te nemen voor wat het is en er naar te leven. En dat is best wel lastig dus. Maaarrr behalve de enorm veel lieve kaartjes van collega’s met hartverwarmende boodschappen doet het Universum echt nog veeeel meer voor me. Ik kan het nauwelijks geloven wat er naast de mooie , lieve en bijzondere kaartjes nog meer zomaar in mijn schoot geworpen wordt!! Het Universum gebruikt werkelijk alle mogelijke manieren om me te ondersteunen!! En dat is niet alleen via acupuntuur bij Rob van Acu-balance hoor, wat me overigens echt zo goed doet en helpt en vertrouwen geeft in een positieve afloop….. Dat is ook met een stroom aan vrijkaarten,tegoedbonnen en andere mooie voordeeltjes!! Je kunt t zo gek niet bedenken. Zo kon ik afgelopen zondag een dagje op stap richting Amsterdam dankzij een voordeeltje entree bij het Happinezz festival. Beetje druk misschien maar wat mij betreft volop de moeite waard om mijn favoriete schrijver Geert Kimpen een warme hug te geven en te mogen ontvangen. Hmmmm heerrrrlijk!!! En op de koop toe ook nog Michelle Shantimogen ontmoeten en begroeten. Ook bleef daar een echte Koshi aqua windgong aan mijn vingers plakken. En ohohoh wat is ie moooiiiii.

Terwijl de klank van stromend water via mijn oor zijn weg vind in de energy stroom IN mij voel ik hoe ik op de golven meesurf en zo mezelf ook meehelp in een healingproces.

Ook zocht ik in de afgelopen weken naar de mogelijkheden om diezelfde selfhealing te vinden in de Wellness van bv de thermen in Arcen. En nadat ik daar een eerste keer weer geweest was vielen er zomaar 4 dagkaarten thermen in mijn schoot!!! Gratis!!! Tja , en wie wil er nu niet iedere week ofzo naar thermen spa puur bv in Tilburg. Hmmmm dank je wel Universum!!!

Bij het opruimen van een oud stapeltje papieren bleek nog een tegoedbon voor een avondje uit eten!!! Snel geboekt voor ze afloopt over 2 weken, haha en op de koop toe nog 2 vrijkaarten voor de dierentuin in Emmen, Wildlands. Nog de hele zomer geldig!! Wowwww

Dus al lopen de tranen van pijn, frustratie en ellende me ook echt wel eens over de wangen….. Meestal ben ik dankbaar en vol goede moed en hoop. Het komt GOED want anders zou het Universum niet zo alles uit de hoge hoed toveren om mij op de been te houden. Zodat ik met de stroom mee blijf gaan en kabouterstapjes blijf zetten de goeie kant op.

En dat werd vandaag nog eens dik en dubbel bevestigd!!! Net thuis van kantoor met tranen in mijn ogen van alweer zoveel pijn na 2 uur nauwelijks iets doen…. zat ik op mijn vertrouwde eigen plekje aan mijn bar in de keuken. Een zware plof haalde me uit mijn gedachte. Huh??? Mijn net nieuw bestelde aquakleurig badjas voor al die heerlijke Wellness was zojuist al bezorgd door DHL dus wat kon dat nu wezen vroeg ik me af. Dus schuifelde ik van mijn kruk richting gang. Nieuwschierig…..En behalve alweer een lieve kaart zag ik ook een kartonnen doosje op de deurmat. Zo’n brievenbusdoosje. Terwijl ik terug liep ritste mijn vingers het doosje al open. Wowwww een hoteljaarkaart hield ik in mijn handen. Nog 13 maanden geldig voor meer dan 2000 hotelletjes in heel Europa dus!!!!! En ik wist het meteen!!!! Januari mijn verjaardag zuid Spanje!!!! Huur autootje en een weekje avontuur met mijn wederhelft. Oeiiiii er komen weer nieuwe avonturen bij op mijn pad dus!!!!! En dit maal had het Universum via mijn lieve oude moedertje gewerkt dus, dank je wel mama Emmy Verhaar !!!!

Ik heb nog heel wat te schrijven op mijn E’Anna reisblog met Tallinn midzomernacht, New York en Canada in t najaar en dus nu ook Salobrena Andalusie op t avonturen lijstje erbij. Tja dan KAN t niet anders dan dat het wel goed komt met die nek toch?????

Oja… en die app heeft dus blijkbaar geen maximum voor tekens #grijnzzz

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *