Love the life you LIVE, Live the life you LOVE

Na een prachtige volle maan net voor het weekend en een drukke maar geweldige zaterdag was er vandaag vooral ruimte voor mezelf. Tijd ook om even de stilte in mezelf op te zoeken en afstand te nemen van alle doordeweekse zorgen en beslommeringen.  Even geen Proteion werk maar slechts  huishoudelijke taakjes zoals een wasje, en kokkerellen voor straks. En terwijl ik dat doe richten mijn gedachten zich naar binnen en leg ik de verbinding met mijn innerlijke IK die de diepere essenties zo goed kan voelen als het stil is in mij.

De maanperiode waar we nu inzitten wordt ook wel “De Wind” genoemd en is er klaar voor niet alleen de kleine muizenisjes weg te blazen maar ook opnieuw weer wat oud zeer en leed zodat er plaats en ruimte ontstaat voor nieuwe dingen.
De krachtboom deze maan-maand  is de Es, en die wordt ook wel wereldboom genoemd. Het is een boom die grenzen bewaakt en helpt op het goede moment JA of juist NEE te zeggen tegen de ander of jezelf. Precies wat ik deze maand ook nodig blijk te hebben mbt mijn Proteion werk #grijnzzz.
Het krachtdier deze maan-maand is de Uil. De uil die me meeneemt naar onuitgesproken woorden en diepere bedoelingen. Uil moedigt me aan het ongeziene toe te laten. Het mag duidelijk zijn dat ik hier nog volop mee bezig ben en het verklaard voor mezelf waarom mijn uil krachtstok dus nog niet AF is.

En terwijl ik mijmer over deze dingen gaat mijn blik over de voorbijkomende facebookpagina…. He!!! Een aankondiging van een Nanai dag in Soest. Daar was ik 2 jaar geleden ook!!!  En ik besluit meteen JA tegen mezelf te zeggen en boek het nabijgelegen Fletcherhotelletje om optimaal te gaan genieten van dat weekend.

<3 Love the life you LIVE, Live the life you LOVE <3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *